প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘পৰীক্ষা পে চৰ্চা, ২০২২’ৰ অংশগ্ৰহণৰ বাবে আমন্ত্ৰণ জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
15 JAN 2022 7:53PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টুইটাৰযোগে ‘পৰীক্ষা পে চৰ্চা, ২০২২’ শীৰ্ষক অনুষ্ঠানৰ সন্দৰ্ভত সদৰি কৰাৰ লগতে ইয়াত পঞ্জীয়নৰ বাবে আহ্বান জনায়৷ তেওঁ কয় যে এই পদক্ষেপে তেওঁক আমাৰ গতিশীল যুৱক-যুৱতীসকলৰ সৈতে সংযোগ হোৱাৰ আৰু তেওঁলোকৰ প্ৰত্যাহ্বান আৰু আকাংক্ষাসমূহক ভালদৰে জনাৰ সুযোগ প্ৰদান কৰে৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “পৰীক্ষাসমূহৰ সমান্তৰালভাৱে ‘পৰীক্ষা পে চৰ্চা, ২০২২’ কাৰ্যসূচীও ওচৰ চাপি আহিছে৷ আহক, আমি সকলোৱে চাপমুক্ত পৰীক্ষাৰ সন্দৰ্ভত চৰ্চা কৰো আৰু পুনৰ আমাৰ সাহসী #ExamWarriors, তেওঁলোকৰ অভিভাৱক আৰু শিক্ষক-শিক্ষয়িত্ৰীসকলৰ সৈতে সহযোগ কৰো৷ মই আপোনালোক সকলোকে চলিত বৰ্ষৰ #PPC2022 ৰ বাবে পঞ্জীয়ন কৰিবলৈ অনুৰোধ জনালো৷
ব্যক্তিগতভাৱে ‘পৰীক্ষা পে চৰ্চা’ শিকাৰ এক সুন্দৰ অভিজ্ঞতা৷ এই কাৰ্যসূচীয়ে মোক আমাৰ উদীয়মান যুৱক-যুৱতীসকলৰ সৈতে সংযোগ হোৱা আৰু তেওঁলোকৰ প্ৰত্যাহ্বান আৰু আকাংক্ষাসমূহ ভালদৰে বুজি পোৱাৰ সুযোগ দিয়ে৷ এই কাৰ্যসূচীয়ে বিশ্বৰ শিক্ষা ব্যৱস্থাৰ প্ৰচলিত ব্যৱস্থাক জনাৰো সুযোগ প্ৰদান কৰে৷#PPC2022"

Prime Minister's Office
PM invites participation for ‘Pariksha Pe Charcha 2022'
15 JAN 2022 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has tweeted about ‘Pariksha Pe Charcha 2022’ and has asked for the registration. He said that it gives him an opportunity to connect with our dynamic youth, understand their challenges and aspirations better.
The Prime Minister tweeted :
"Exams are approaching and so is ‘Pariksha Pe Charcha 2022.’ Let’s talk stress-free exams and once again support our brave #ExamWarriors, their parents and teachers. I urge you all to register for this year’s #PPC2022.
Personally, ‘Pariksha Pe Charcha’ is a fantastic learning experience. I get the opportunity to connect with our dynamic youth, understand their challenges and aspirations better. It also gives the opportunity to discover the emerging trends in the world of education. #PPC2022"