প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ‘পরিক্সা পে চর্চা ২০২২’গীদমক্তা শরুক য়াননবা ইনভাইত তৌরি
15 JAN 2022 7:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘পরিক্সা পে চর্চা ২০২২’গী মতাংদা ত্বীত তৌরকখি অমসুং রেজিস্ত্রেশনগীদমক্তা হাবরকখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি মসিনা মহাকপু ঐখোয়গী দাইনামিক ওইরবা নহাশিংগা লোইননা কনেক্ত তৌবা, মখোয়গী চেলেঞ্জেস অমসুং এসপিরেশনবু খরা হেন্না খঙনবগী তাঞ্জা অমা পীরি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“একজামশিং য়োশিল্লক্লে অমসুং ‘পরিক্সা পে চর্চা ২০২২’সু য়ৌশিল্লক্লে। স্ত্রেস লৈতবা একজামশিংগী ৱারি শাসি অমসুং অমুক্কসু হন্না ঐখোয়গী থৌনা ফরবা #একজাম ৱারিয়র্স, মখোয়গী অহল-লমনশিং অমসুং ওজাশিংবু সপোর্ত তৌসি। ঐহাক্না নখোয় পুম্নমকপু হন্দক চহি অসিগী #পি.পি.সি.২০২২ গীদমক্তা রেজিস্তর তৌনবা হায়রি।
ইশাগী ওইনদি, পরিক্সা পে চর্চা’ অসি য়াম্না ফবা লার্নিং এক্সপরিয়েন্স অমনি। ঐহাক্না ঐখোয়গী দাইনামিক ওইরবা নহাশিংগা লোইননা কনেক্ত তৌবা, মখোয়গী চেলেঞ্জেস অমসুং এসপিরেশনবু খরা হেন্না খঙনবগী তাঞ্জা অমা ফংলি। মসিনা এজুকেশনগী মালেমদা নৌনা থোরক্লিবা ত্রেন্দশিং খঙদোক্নবগী খুদোংচাবসু পীরি। #পি.পি.সি.২০২২”

Prime Minister's Office
PM invites participation for ‘Pariksha Pe Charcha 2022'
15 JAN 2022 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has tweeted about ‘Pariksha Pe Charcha 2022’ and has asked for the registration. He said that it gives him an opportunity to connect with our dynamic youth, understand their challenges and aspirations better.
The Prime Minister tweeted :
"Exams are approaching and so is ‘Pariksha Pe Charcha 2022.’ Let’s talk stress-free exams and once again support our brave #ExamWarriors, their parents and teachers. I urge you all to register for this year’s #PPC2022.
Personally, ‘Pariksha Pe Charcha’ is a fantastic learning experience. I get the opportunity to connect with our dynamic youth, understand their challenges and aspirations better. It also gives the opportunity to discover the emerging trends in the world of education. #PPC2022"