Prime Minister's Office
PM requests all those who are eligible to get Covid Precaution Dose
10 JAN 2022 10:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has requested all those who are eligible to get Covid Precaution Dose as India began administering Precaution Doses. He also applauded those who have got vaccinated today.
In a tweet, the Prime Minister said;
"India began administering Precaution Doses. Kudos to those who have got vaccinated today. I would request all those who are eligible to get vaccinated. As we all know, vaccination remains among the most effective means to fight COVID-19."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଯେଉଁମାନେ କୋଭିଡ୍ ସତର୍କତା ଡୋଜ ପାଇବାକୁ ଯୋଗ୍ୟ ଅଟନ୍ତି, ସେମାନଙ୍କୁ ଟୀକା ନେବାପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି
10 JAN 2022 10:19PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁମାନେ କୋଭିଡ ସତର୍କତା ଡୋଜ ପାଇବାକୁ ଯୋଗ୍ୟ ଅଟନ୍ତି କାରଣ ଭାରତ ସାବଧାନତା ଅବଲମ୍ବନ କରିବା ଆରମ୍ଭ କରିଛି । ଯେଉଁମାନେ ଆଜି ଟୀକାକରଣ କରିଛନ୍ତି ସେମାନଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ସେ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଭାରତ ସର୍ତକତା ଡୋଜ୍ ଦେବା ଆରମ୍ଭ କରିଛି । ଯେଉଁମାନେ ଟୀକାକରଣ କରିଛନ୍ତି ସେମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ମୁଁ ଟୀକାକରଣ କରିବାକୁ ଯୋଗ୍ୟ ଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିବି । ଯେହେତୁ ଆମେ ସମସ୍ତେ ଜାଣୁ, କୋଭିଡ-୧୯ ସହିତ ଲଢିପାଇଁ ପ୍ରଭାବଶାଳୀ ମାଧ୍ୟମ ମଧ୍ୟରେ ଟୀକାକରଣ ରହିଛି ।“