প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
যোগ্যতা সম্পন্ন সকলো ব্যক্তিকে ‘ক’ভিড সাৱধানতা পালি’ লোৱাৰ বাবে আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 JAN 2022 10:19PM by PIB Guwahati
ভাৰতে ‘সাৱধানতা পালি’ প্ৰদান অভিযান আৰম্ভ কৰাৰ মুহূৰ্তত যোগ্যতা সম্পন্ন সকলো ব্যক্তিকে ‘ক’ভিড সাৱধানতা পালি’ লোৱাৰ বাবে আহ্বান জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মেদীয়ে। তেওঁ আজি প্ৰতিযেধক গ্ৰহণ কৰা সকলকো প্ৰশংসা কৰে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“ভাৰতে সাৱধানতা পালি প্ৰদান অভিযানৰ শুভাৰম্ভ কৰিছে। আজি যিসকলে প্ৰতিষেধক গ্ৰহণ কৰিছে তেওঁলোক আটায়েই প্ৰশংসাৰ পাত্ৰ। মই যোগ্যতা সম্পন্ন আটাইকে প্ৰতিষেধক লোৱাৰ বাবে আহ্বান জনাইছো। আমি সকলোৱে জানো যে ক’ভিড-১৯ বিৰোধী যুঁজৰ আটাইতকৈ প্ৰভাৱশালী অস্ত্ৰপাতেই হৈছে টীকাকৰণ”।

Prime Minister's Office
PM requests all those who are eligible to get Covid Precaution Dose
10 JAN 2022 10:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has requested all those who are eligible to get Covid Precaution Dose as India began administering Precaution Doses. He also applauded those who have got vaccinated today.
In a tweet, the Prime Minister said;
"India began administering Precaution Doses. Kudos to those who have got vaccinated today. I would request all those who are eligible to get vaccinated. As we all know, vaccination remains among the most effective means to fight COVID-19."