প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কোবিদ প্রিকোসন দোজ কাপ্পা য়াবা মীপুম খুদিংমক দোজ অসি কাপথোক্নবা হায়রকখ্রে
10 JAN 2022 10:19PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ানা প্রিকোসন দোজশিং কাপ্পা হৌরকপদা, প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কোবিদ প্রিকোসন দোজ কাপ্পা য়াবা মীপুম খুদিংমক দোজ অসি কাপথোক্নবা হায়রকখ্রে। ঙসি ভেক্সিন কাপথোকখিবা মীয়ামবুসু মহাক্না থাগৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইন্দিয়ানা প্রিকোসন দোজশিং কাপ্পা হৌখ্রে। ঙসি কোবিদ প্রিকোসন দোজ অসি কাপথোকখিবা মীপুম খুদিংমকপু ঐহাক্না থাৌগৎলি। কোবিদ প্রিকোসন দোজ অসি কাপ্পা য়াবা মীপুম খুদিংমক্না দোজ অসি কাপথোক্নবা ঐহাকনা হায়জরি। ভেক্সিন কাপথোকপা হায়বসিনা কোবিদ-১৯বু মায়োক্নবদা খ্বাইদগী কান্নবা খুৎলাইনি হায়না ঐখোয় পুম্নমক্নসু খংলিবনি।”

Prime Minister's Office
PM requests all those who are eligible to get Covid Precaution Dose
10 JAN 2022 10:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has requested all those who are eligible to get Covid Precaution Dose as India began administering Precaution Doses. He also applauded those who have got vaccinated today.
In a tweet, the Prime Minister said;
"India began administering Precaution Doses. Kudos to those who have got vaccinated today. I would request all those who are eligible to get vaccinated. As we all know, vaccination remains among the most effective means to fight COVID-19."