Prime Minister's Office
PM congratulates fellow citizens on crossing the 150 crore milestone of Covid vaccination drive
07 JAN 2022 9:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated fellow citizens on crossing the 150 crore milestone of Covid vaccination drive. He also said that India is grateful to all those who have been working to make our vaccination drive a success.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"A remarkable day on the vaccination front! Congratulations to our fellow citizens on crossing the 150 crore milestone. Our vaccination drive has ensured that many lives are saved. At the same time, let us also keep following all COVID-19 related protocols.
India is grateful to all those who have been working to make our vaccination drive a success. We thank our doctors, scientists, innovators and the health care workers who are vaccinating the people. I urge all those eligible to get their shots. Together, let’s fight COVID-19."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କୋଭିଡ ଟୀକାକରଣ ଅଭିଯାନ ୧୫୦ କୋଟି ମାଇଲଖୁଣ୍ଟ ଅତିକ୍ରମ କରିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
07 JAN 2022 9:41PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କୋଭିଡ ଟୀକାକରଣ ଅଭିଯାନ ୧୫୦ କୋଟି ମାଇଲଖୁଣ୍ଟ ଅତିକ୍ରମ କରିଥିବାରୁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ସେ ଏହା ମଧ୍ୟ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଯେଉଁମାନେ ଆମ ଟୀକାକରଣକୁ ସଫଳ କରିବା ପାଇଁ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଛନ୍ତି ସେମାନଙ୍କ ପାଖରେ ଭାରତ କୃତଜ୍ଞ ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଟୀକାକରଣ ସାମ୍ନାରେ ଏକ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଦିନ! ୧୫୦ କୋଟି ମାଇଲଖୁଣ୍ଟ ଅତିକ୍ରମ କରିଥିବାରୁ ଆମର ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଆମର ଟୀକାକରଣ ଅଭିଯାନ ନିଶ୍ଚିତ କରିଛି ଯେ ଏହାଦ୍ୱାରା ଅନେକ ଜୀବନ ବଞ୍ଚିଯାଇଛି । ଏହି ସମୟରେ ଆସନ୍ତୁ ଆମେ ମଧ୍ୟ ସମସ୍ତ କୋଭିଡ-୧୯ ସମ୍ବନ୍ଧୀୟ ମାର୍ଗଦର୍ଶିକା ଅନୁସରଣ କରିବା ।
ଯେଉଁମାନେ ଆମ ଟୀକାକରଣକୁ ସଫଳ କରିବା ପାଇଁ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଛନ୍ତି ସେମାନଙ୍କ ପାଖରେ ଭାରତ କୃତଜ୍ଞ । ଆମେ ଆମର ଡାକ୍ତର, ବୈଜ୍ଞାନିକ, ଉଦ୍ଭାବକ ଏବଂ ଲୋକଙ୍କୁ ଟୀକାକରଣ କରୁଥିବା ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ସେବା କର୍ମଚାରୀଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଦେଉଛୁ । ମୁଁ ସମସ୍ତ ଯୋଗ୍ୟ ଲୋକଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କର ଟିକା ନେବାପାଇଁ ଅନୁରୋଧ କରୁଛି । ଆସନ୍ତୁ ଏକାଠି ହୋଇ କୋଭିଡ-୧୯ ସହିତ ଲଢିବା ।”