প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লৈবাক অসিগী প্রজা মীয়ামদা কোবিদ ভেক্সিনেশন দ্রাইবকী করোর ১৫০গী মাইলস্তোন অসি লানবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
07 JAN 2022 9:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক অসিগী প্রজা মীয়ামদা কোবিদ ভেক্সিনেশন দ্রাইবকী করোর ১৫০গী মাইলস্তোন অসি লানবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। ঐখোয়গী ভেক্সিনেশন দ্রাইব অসিবু মাইপাকহন্নবা হোৎনখিবশিং অদুদা ইন্দিয়ানা য়াম্না থাগৎচরি হায়নসু মহাক্না হায়খি।
ত্বীত কয়া অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভেক্সিনেশন ফ্রন্ততা য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা নুমিৎ অমা! করোর ১৫০গী মাইলস্তোন লানবগী ঐখোয়গী প্রজা মীয়াম থাগৎপা ফোংদোক্লি। ঐখোয়গী ভেক্সিনেশন দ্রাইব অসিনা মীয়ামগি পুন্সি কয়া খনখ্রে। মতম অসিমক্তদা, ঐখোয়নসু কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা প্রোতোকোলশিং ঙাক্না চৎসি। ”
ঐখোয়গী ভেক্সিনেশন দ্রাইব অসিবু মাই পাকহন্নবা কন্না হোৎনখিবশিংদা থাগৎপা ফোংদোক্লি। ঐখোয়না ঐখোয়গী দোক্তরশিং, সাইন্তিস্তশিং, ইন্নোভেতরশিং অমসুং মীয়ামদা ভেক্সিন কাপথোক্লিবা হেল্থ কেয়র ৱার্করশিং থাগৎপা ফোংদোক্লি। ঐহাক্না ভেক্সিন কাপ্পা য়ারবশিংদা মকোয়গী ভেক্সিন কাপথোক্নবা হায়রি। ঐখোয় পুন্না, কোবিদ-১৯গা লান্থেংমিন্নসি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates fellow citizens on crossing the 150 crore milestone of Covid vaccination drive
07 JAN 2022 9:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated fellow citizens on crossing the 150 crore milestone of Covid vaccination drive. He also said that India is grateful to all those who have been working to make our vaccination drive a success.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"A remarkable day on the vaccination front! Congratulations to our fellow citizens on crossing the 150 crore milestone. Our vaccination drive has ensured that many lives are saved. At the same time, let us also keep following all COVID-19 related protocols.
India is grateful to all those who have been working to make our vaccination drive a success. We thank our doctors, scientists, innovators and the health care workers who are vaccinating the people. I urge all those eligible to get their shots. Together, let’s fight COVID-19."