প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ক’ভিড টিকাকৰণ অভিযানৰ ১৫০ কোটিৰ মাইলৰ খুঁটি অতিক্ৰমৰ বাবে নাগৰিকসকলক অভিনন্দন জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 JAN 2022 9:41PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ক’ভিড টিকাকৰণ অভিযানৰ ১৫০ কোটিৰ মাইলৰ খুঁটি অতিক্ৰমৰ বাবে নাগৰিকসকলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে। তেখেতে লগতে কয় যে আমাৰ টিকাকৰণ অভিযান সাফল্যমণ্ডিত কৰি তুলিবলৈ কাম কৰি থকা সকলোৰে ওচৰত ভাৰত কৃতজ্ঞ।
এলানি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"টিকাকৰণৰ ক্ষেত্ৰত এটি উল্লেখযোগ্য দিন! ১৫০ কোটিৰ মাইলৰ খুঁটি অতিক্ৰমৰ বাবে আমাৰ নাগৰিকসকলক অভিনন্দন জনাইছো। আমাৰ টিকাকৰণ অভিযানে বহু জীৱন ৰক্ষা কৰাটো নিশ্চিত কৰিছে। একে সময়তে, আমি ক’ভিড-১৯ সম্পৰ্কীয় আটাইবোৰ প্ৰট’কলো মানি চলো আহক।
আমাৰ টিকাকৰণ অভিযানক সাফল্যমণ্ডিত কৰি তুলিবলৈ কাম কৰি থকা সকলোৰে ওচৰত ভাৰত কৃতজ্ঞ। আমি আমাৰ চিকিৎসক, বিজ্ঞানী, উদ্ভাৱক আৰু লোকসকলক টিকাকৰণ কৰা স্বাস্থ্য সেৱা কৰ্মীসকলক ধন্যবাদ জনাইছো। মই যোগ্য সকলোকে তেওঁলোকৰ পালি গ্ৰহণ কৰিবলৈ অনুৰোধ জনাইছো। একেলগে, ক’ভিড-১৯ ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজ দিওঁ আহক।"

Prime Minister's Office
PM congratulates fellow citizens on crossing the 150 crore milestone of Covid vaccination drive
07 JAN 2022 9:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated fellow citizens on crossing the 150 crore milestone of Covid vaccination drive. He also said that India is grateful to all those who have been working to make our vaccination drive a success.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"A remarkable day on the vaccination front! Congratulations to our fellow citizens on crossing the 150 crore milestone. Our vaccination drive has ensured that many lives are saved. At the same time, let us also keep following all COVID-19 related protocols.
India is grateful to all those who have been working to make our vaccination drive a success. We thank our doctors, scientists, innovators and the health care workers who are vaccinating the people. I urge all those eligible to get their shots. Together, let’s fight COVID-19."