Prime Minister's Office
Let us keep up momentum and inspire our youth to shine on games field: PM
05 DEC 2021 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that let us keep up the momentum and inspire our youth to shine on the games field.
In response to a tweet by DoorDarshan News, the Prime Minister said;
"This thread will make you happy.
Let us keep up the momentum and inspire our youth to shine on the games field."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আহক ক্ৰীড়াক্ষেত্ৰত আমি এই উৎসাহ-উদ্দীপনা অটুট ৰাখোঁ আৰু আমাৰ যুৱকসকলক খেলপথাৰত উজলি উঠিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰোঁঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
05 DEC 2021 9:29AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে ক্ৰীড়াক্ষেত্ৰত যি উৎসাহ-উদ্দীপনাৰ সৃষ্টি হৈছে সেয়া অটুট ৰখাৰ লগতে আমাৰ যুৱ প্ৰজন্মক খেলপথাৰত উজলি উঠিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰোঁ আহক।
দূৰদৰ্শন নিউজৰ এটা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘এই প্ৰৱণতাই আপোনাক আনন্দিত কৰিব।
আহক ক্ৰীড়াক্ষেত্ৰত আমি এই উৎসাহ-উদ্দীপনা অটুট ৰাখোঁ আৰু আমাৰ যুৱক-যুৱতীসকলক খেলপথাৰত উজলি উঠিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰোঁ।’