Prime Minister's Office
Let us keep up momentum and inspire our youth to shine on games field: PM
05 DEC 2021 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that let us keep up the momentum and inspire our youth to shine on the games field.
In response to a tweet by DoorDarshan News, the Prime Minister said;
"This thread will make you happy.
Let us keep up the momentum and inspire our youth to shine on the games field."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆସନ୍ତୁ ଆମେ ଉତ୍ସାହ ବଜାୟ ରଖିବା ଓ କ୍ରୀଡାକ୍ଷେତ୍ରରେ ସଫଳତା ପାଇଁ ଆମ ଯୁବପୀଢିଙ୍କୁ ପ୍ରେରିତ କରିବା: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 DEC 2021 9:29AM by PIB Bhubaneswar
କ୍ରୀଡା ପ୍ରତି ସୃଷ୍ଟି ହୋଇଥିବା ଉତ୍ସାହକୁ ବଜାୟ ରଖିବା ସହ ଯୁବପୀଢିଙ୍କୁ ସଫଳତା ପାଇଁ ପ୍ରେରିତ କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ ଦେଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ।
ଦୂରଦର୍ଶନ ନ୍ୟୁଜର ଏକ ଟ୍ୱିଟର ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଏହି ଟ୍ୱିଟ ଆପଣଙ୍କୁ ଆନନ୍ଦିତ କରିବ ।
ଆସନ୍ତୁ ଉତ୍ସାହ ବଜାୟ ରଖିବା ଓ କ୍ରୀଡାକ୍ଷେତ୍ରରେ ସଫଳତା ପାଇଁ ଆମ ଯୁବପୀଢିଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବା ।”