প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী নহারোলশিংবু শান্ন-খোৎনবগী লমদা মীথোই-মীহেন ওইবা ঙম্নবা ঐখোয়না খোঙজেল অসি য়াংখৎহনসি অমসুং ইথিল পীরসি: পি.এম.
05 DEC 2021 9:29AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐখোয়গী নহারোলশিংবু শান্ন-খোৎনবগী লমদা মীথোই-মীহেন ওইবা ঙম্নবা ঐখোয়না খোঙজেল অসি য়াংখৎহনসি অমসুং ইথিল পীরসি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
দূরদর্শন্না তৌরকখিবা ত্বিত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"মসিগী মরি অসিনা অদোমবু নুংঙাইবা পোকহনগনি।
ঐখোয়গী নহারোলশিংবু শান্ন-খোৎনবগী লমদা মীথোই-মীহেন ওইবা ঙম্নবা ঐখোয়না খোঙজেল অসি য়াংখৎহনসি অমসুং ইথিল পীরসি।"

Prime Minister's Office
Let us keep up momentum and inspire our youth to shine on games field: PM
05 DEC 2021 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that let us keep up the momentum and inspire our youth to shine on the games field.
In response to a tweet by DoorDarshan News, the Prime Minister said;
"This thread will make you happy.
Let us keep up the momentum and inspire our youth to shine on the games field."