Prime Minister's Office
PM thanks world leaders for their wishes on India crossing 100 crore vaccinations
21 OCT 2021 10:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked world leaders for their wishes on India crossing 100 crore vaccinations.
In reply to a tweet by Prime Minister of Bhutan, the Prime Minister said;
"Thank you Lyonchhen Dr. Lotay Tshering for your kind words on this historic occasion.
We deeply cherish our friendship with Bhutan!
India remains committed in our fight against COVID-19 together with the region and the world."
In reply to a tweet by President of Sri Lanka, the Prime Minister said;
"Thank you my friend @PresRajapaksa. Recent initiatives such as inaugural international flight to Kushinagar from Sri Lanka and our respective vaccination drives will further strengthen our diverse relationship and enhance interaction between our brotherly people."
In reply to a tweet by President of Maldives, the Prime Minister said;
"Thank you President @ibusolih for your kind wishes.
I am pleased to see the progress of the vaccination drive in the Maldives.
As neighbours and close friends, our partnership to overcome COVID-19 has borne fruit."
In reply to a tweet by Prime Minister of Israel, the Prime Minister said;
"Thank you, PM @naftalibennett. Appreciate your warm words. This milestone has been made possible by India's scientists, health workers and innovators who are also, along with their Israeli counterparts, building the foundations of our knowledge-based strategic partnership."
In reply to a tweet by President of Malawi, the Prime Minister said;
"Thank you Excellency @LAZARUSCHAKWERA for your wishes on India crossing #VaccineCentury.
Vaccine accessibility is a key to fighting the pandemic. We are in it together."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা ভেক্সিনেসন কোতি ১০০ লানথোকখিবদা য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী লুচিংবশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
21 OCT 2021 10:01PM by PIB Imphal
ভারতনা ভেক্সিনেসন কোতি ১০০ লানথোকখিবদা য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী লুচিংবশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ভুতানগী প্রধান মন্ত্রীগী ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"অসিগুম্বা ইতিহাসিক ওইরবা থৌরম অসিদা থাগৎ-ৱাহৈ ফোংদোকপিরকপগীদমক লাইওনচেন দা. লোতে শেরিং অদোম্বু থাগৎচরি৷
ভুতানগা ঐখোয়গা মরুপ-মপাং ওইবগী লৈনরিবা মরী অসি ঐখোয়না চেকশিন্না ঙাক্লি!
লমদম অসিগা অমসুং মালেম অসিগা লোইননা কোবিদ-১৯গী মাইয়োক্তা অমতা ওইনা ঐখোয়না লান্থেংনবদা ভারতনা লেপ্প-লৈতনা থৌদাং লৌরি৷"
শ্রী লঙ্কাগী রাস্ত্রপতিগী ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ঐগী মরুপ @PresRajapaksa অদোম্বু থাগৎচরি৷ শ্রী লঙ্কাদগী কুশিনগর ফাওবগী ইন্তর্নেস্নেল ফ্লাইত হৌদোকখিবা অমসুং ঐখোয়গী ভেক্সিনেসন দ্রাইবশিংগুম্বা হন্দক্তা লৌখৎখিবা ইনিসিয়েতিবশিং অসিনা ঐখোয়গী মরক্তা লৈরিবা মরী অসি মখা তানা মপাঙ্গল লৈহল্লগনি অমদি মচিন-মনাউগুম লৈরিবা ঐখোয়গী প্রজাগী মরক্তা ইন্তরেক্সন তৌবা হেনগৎহল্লগনি৷"
মালদ্বীপ্সকী রাস্ত্রপতিগী ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"অদোমগী মীনুংশি চেনবা থাগৎ-ৱাহৈগীদমক রাস্ত্রতপতি @ibusolih অদোম্বু থাগৎচরি৷
মালদ্বীপ্সতা চত্থরিবা ভেক্সিন কাপ্পগী দ্রাইব অসিগী প্রোগ্রেস অসি উরুবদা ঐ নুংঙাইবা ফাওই৷
য়ুমথংনবা অমসুং নক্নবা মরুপশিং ওইরুবনা, কোবিদ-১৯দগী লান্থোকপা ঙম্নবা ঐখোয়গী পার্তনরশিপ অসি মহৈ য়াল্লে৷"
ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীগী ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"প্রধান মন্ত্রী @naftalibennett অদোম্বু থাগৎচরি৷ অদোম্বু ৱারোলশিংবু তরাম্না ওকচরি৷ মসিগী মাইলস্তোন অসি ঐখোয়গী নোলেজ-বেজ স্ত্রাতিজিক পার্তনরশিপকী ফাউন্দেসনশিং শেমগৎলিবা ইজরেল্লী কাউন্তরপার্তশিংগা লোইননা ভারতকী সাইন্তিস্তশিং, হেল্থ ৱার্করশিং অমদি ইন্নোবেতরশিংনা ওইথোকপা ঙমহনখিবনি৷"
মলাৱিগী রাস্ত্রপতিগী ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ভারতনা #VaccineCentury লান্থোরকপদা অদোম্না থাগৎ-ৱাহৈ ফোংদোকপিরকপগীদমক @LAZARUSCHAKWERA অদোম্বু থাগৎচরি৷
লাইনা-লাইচৎ অসি লান্থেংনবা মতমদা ভেক্সিন এসেসিবিলিতী অসি য়াম্না মরু ওই৷ মদুদা অমতা ওইনা ঐখোয় য়াওরিবনি৷"