Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Shantanu Narayen, President and CEO of Adobe
23 SEP 2021 8:20PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Shantanu Narayen, President and CEO of Adobe today.
They discussed Adobe’s ongoing collaboration and future investment plans in India. Discussions also focused on India’s flagship programme Digital India, and use of emerging technologies in sectors like health, education and R&D.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এদোবকী প্রসিদেন্ত অমদি সি.ই.ও., শ্রী শান্তানু নরায়েনগা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
23 SEP 2021 8:20PM by PIB Imphal
ঙসি এদোবকী প্রসিদেন্ত অমদি সি.ই.ও., শ্রী শান্তানু নরায়েনগা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে৷
মখোয়না হৌজিক হৌজিক চত্থরিবা কোলাবোরেসন অমদি ভারত্তা তৌগদৌরিবা ফ্যুচর ইনবেস্তমেন্ত প্লানশিংগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি৷ ভারতকী ফ্লেগশিপ প্রোগ্রাম দিজিতেল ইন্দিয়া অমসুং হেল্থ, এজুকেসন অমদি আর. অমসুং দি.গুম্বা সেক্তরশিংদা হৌজিক থোক্লক্লিবা তেক্নোলোজীশিং অসি শিজিন্নবদা মীৎয়েং থমদুনা খন্ন-নৈনখি৷