Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Shantanu Narayen, President and CEO of Adobe
23 SEP 2021 8:20PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Shantanu Narayen, President and CEO of Adobe today.
They discussed Adobe’s ongoing collaboration and future investment plans in India. Discussions also focused on India’s flagship programme Digital India, and use of emerging technologies in sectors like health, education and R&D.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଡୋବ ସଭାପତି ତଥା ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ଶାନ୍ତନୁ ନାରାୟଣଙ୍କ ସହ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ବୈଠକ
23 SEP 2021 8:20PM by PIB Bhubaneswar
ଆଡୋବ ସଭାପତି ତଥା ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ଶାନ୍ତନୁ ନାରାୟଣ ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ଜାରି ରହିଥିବା ଯୌଥ ପ୍ରକଳ୍ପ ଓ ଭାରତରେ ଭବିଷ୍ୟତ ନିବେଶ ଯୋଜନା ସମ୍ପର୍କରେ ସେମାନେ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ । ଭାରତର ପ୍ରମୁଖ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଡିଜିଟାଲ ଇଣ୍ଡିଆ ଓ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ, ଶିକ୍ଷା, ଗବେଷଣା ଏବଂ ବିକାଶ ଭଳି କ୍ଷେତ୍ରରେ ନୂଆ ପ୍ରଯୁକ୍ତିର ବ୍ୟବହାର ସମ୍ପର୍କରେ ସେମାନେ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ ।