Prime Minister's Office
It is a matter of pride for us that four Indian sites get Ramsar recognition: PM
14 AUG 2021 6:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that it is a matter of pride for us that four Indian sites get Ramsar recognition.
In response to a series of tweets by the Union Environment Minister Shri Bhupender Yadav, the Prime Minister said;
"It is a matter of pride for us that four Indian sites get Ramsar recognition. This once again manifests India's centuries old ethos of preserving natural habitats, working towards flora and fauna protection, and building a greener planet."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়ন সাইত মরি রামশরনা মশক খঙবিবা অসি চাউথোকচনিঙাই মরম অমনি: পি.এম.
14 AUG 2021 6:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায় মদুদি ইন্দিয়ন সাইত মরি রামশরনা মশক খঙবিবা অসি ঐখোয়গীদমক চাউথোকচনিঙাই মরম অমনি।
কেন্দ্রগী এনভাইরোনমেন্ত মন্ত্রী শ্রী ভুপিন্দর য়াদবনা ত্বীতকী পরিং অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইন্দিয়ন সাইত মরি রামশরনা মশক খঙবিবা অসি চাউথোকচনিঙাই মরম অমনি। হায়রিবা অসিনা মহৌশাগী ওইবা মফমশিং য়োকখৎপা, ফ্লোরা অমসুং ফৌনা ঙাক শেনবগী থবকশিং অমসুং গ্রীনর প্লানেৎ অমা শেমগৎনবগী ভারতকী চহিচা লিরবা ইথোসশিং অমুক হন্না উৎথোক্লি”।