Prime Minister's Office
India’s fight against COVID-19 receives a strong impetus as vaccination numbers cross the 50 crore mark: PM
06 AUG 2021 9:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said as vaccination number has crossed 50 crore mark, India hopes to build on these numbers and ensure our citizens are vaccinated under 'vaccine for all- free for all movement'.
In a tweet, the Prime Minister said :
"India’s fight against COVID-19 receives a strong impetus. Vaccination numbers cross the 50 crore mark. We hope to build on these numbers and ensure our citizens are vaccinated under #SabkoVaccineMuftVaccine movement."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা ভেক্সিন কোতি ৫০ হেন্না কাপখিবনা কোবিদ-১৯দী মায়োক্তা লান্থেংনবা অসিদা য়াম্না কন্না চংশিল্লি হায়বা তাক্লি
06 AUG 2021 9:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায় মদুদি ভেক্সিন কোতি ৫০ হেন্না কাপখিবনা ভারতনা মসিগী মশীং অসিদা অমসুং নাগরীকশিং অসি ‘মীপুম খুদিংগীদমক ভেক্সিন -মীপুম খুদিংগীদমক লেম্না চংশিনবা” হায়বা অসিদা থাজবা পীরি।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ভারতনা কোবিদ-১৯দী মায়োক্তা লান্থেংনবা অসিদা য়াম্না কন্না চংশিল্লি। ভেক্সিন কাপখিবগী মশীং কোতি ৫০ হেনখ্রে। হায়রিবা মশীং অসিদা শাগৎপা অমসুং #SabkoVaccineMuftVaccine খোঙজংগী মখাদা নাগরীক পুম্বা লেম্না ভেক্সিন শোইদনা ফংহনবা অসিনি”।