ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଟିକାକରଣ ସଂଖ୍ୟା ୫୦ କୋଟି ଟପିବା ଦ୍ୱାରା ଭାରତର କୋଭିଡ- ୧୯ ବିରୋଧୀ ଲଢେଇ ମଜବୁତ ହୋଇଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 AUG 2021 9:07PM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତର ଟିକାକରଣ ସଂଖ୍ୟା ୫୦ କୋଟି ଅତିକ୍ରମ କରିଛି । ଏହି ସଂଖ୍ୟା ଆହୁରି ବଢିବ ଓ ଆମ ନାଗରିକମାନେ ସମସ୍ତଙ୍କ ପାଇଁ ଭ୍ୟାକ୍ସିନ, ସମସ୍ତଙ୍କ ପାଇଁ ନିଃଶୁଳ୍ପ ଆନ୍ଦୋଳନ ଅନ୍ତର୍ଗତ ଟିକା ନେବେ ବୋଲି ଭାରତ ଆଶା ରଖିଛି ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
ଟିକାକରଣ ସଂଖ୍ୟା ୫୦ କୋଟି ଅତିକ୍ରମ କରିଥିବାରୁ ଭାରତର କୋଭିଡ-୧୯ ବିରୋଧୀ ଲଢେଇ ବଳିଷ୍ଠ ପ୍ରୋତ୍ସାହନ ପାଇଛି । ଟିକାକରଣ ସଂଖ୍ୟା ୫୦ କୋଟି ଅତିକ୍ରମ କରିଛି । ଏହି ସଂଖ୍ୟା ବଢିବ ଓ ଆମ ନାଗରିକମାନେ #ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଟିକା, ମାଗଣା ଟିକା ଅଭିଯାନ ଅନ୍ତର୍ଗତ ଟିକା ନେବା ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିବେ ।

Prime Minister's Office
India’s fight against COVID-19 receives a strong impetus as vaccination numbers cross the 50 crore mark: PM
06 AUG 2021 9:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said as vaccination number has crossed 50 crore mark, India hopes to build on these numbers and ensure our citizens are vaccinated under 'vaccine for all- free for all movement'.
In a tweet, the Prime Minister said :
"India’s fight against COVID-19 receives a strong impetus. Vaccination numbers cross the 50 crore mark. We hope to build on these numbers and ensure our citizens are vaccinated under #SabkoVaccineMuftVaccine movement."