Prime Minister's Office
PM shares a blog post on reforms and policy-making
Reforms by Conviction and Incentives
22 JUN 2021 2:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared his blog post on reforms, center-state bhagidari, innovative policy making during Covid times. The post was posted on LinkedIn platform.
In a tweet the Prime Minister said:
"Reforms by Conviction and Incentives...my @LinkedIn post on innovative policy making in the time of COVID-19, powered by the spirit of Centre-State Bhagidari."
https://www.linkedin.com/pulse/reforms-conviction-incentives-narendra-modi/?published=t

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সংস্কাৰ তথা নীতি-নিৰ্দ্ধাৰণ সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰেৰণ কৰিলে ‘ব্লগ বাৰ্তা’
আস্থা আৰু উদগণিৰে সংস্কাৰ
22 JUN 2021 2:50PM by PIB Guwahati
সংস্কাৰ, কেন্দ্ৰ-ৰাজ্যৰ অংশীদাৰিত্ব, ক’ভিড-কালত উদ্ভাৱনশীল নীতি নিৰ্দ্ধাৰণ সন্দৰ্ভত যুগুতোৱা ‘ব্লগ বাৰ্তা’ প্ৰেৰণ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। এই বাৰ্তাটো ‘লিংকডইন প্লেটফৰ্ম’( LinkedIn platform)ত প্ৰেৰণৰ দিহা কৰা হৈছে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰকাশ কৰা এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
“ক’ভিড-কালত উদ্ভাৱনশীল নীতি নিৰ্দ্ধাৰণ সন্দৰ্ভত যুগুতোৱা দৃঢ়তাপূৰ্ণ আস্থা আৰু উদগণিৰে সংস্কাৰ...মোৰ @LinkedIn ত প্ৰেৰণ কৰা ‘ব্লগ বাৰ্তা’টো, কেন্দ্ৰ-ৰাজ্যৰ অংশীদাৰিত্বৰ ধাৰণাৰে উদ্বুদ্ধ”।
https://www.linkedin.com/pulse/reforms-conviction-incentives-narendra-modi/?published=t