প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রিফোর্মস অমসুং পোলিসী-মেকিংদা ব্লোগ পোস্ত অমা সেয়ার তৌখ্রে
কনবিক্সন অমসুং ইন্সেন্তিবনা রিফোর্ম তৌবা
22 JUN 2021 2:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কোবিদ মতমগী মনুং অসিদা মহাক্কী রিফোর্মস, সেন্তর-স্তেত ভাগিদারি, অনৌবা পোলিসী শেম্বগী ব্লোগ পোস্ত পীখ্রে। পোস্ত অসি লিঙ্কেদইনগী ফম্বাক্তা থাগৎখি।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“কোবিদ-১৯ মতমগী মনুং অসিদা কনবিক্সন অমসুং ইন্সেন্তিবনা রিফোর্মস তৌবা... ঐহাক্কী @LinkedIn সেন্তর-স্তেত ভাগিদারিনা ইথিল পীদুনা অনৌবা পোলিসি শেম্বদা থাগৎলি”।
https://www.linkedin.com/pulse/reforms-conviction-incentives-narendra-modi/?published=t
Reforms by Conviction and Incentives...my @LinkedIn post on innovative policy making in the time of COVID-19, powered by the spirit of Centre-State Bhagidari. https://t.co/ac0jhAqluT
— Narendra Modi (@narendramodi) June 22, 2021

Prime Minister's Office
PM shares a blog post on reforms and policy-making
Reforms by Conviction and Incentives
22 JUN 2021 2:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared his blog post on reforms, center-state bhagidari, innovative policy making during Covid times. The post was posted on LinkedIn platform.
In a tweet the Prime Minister said:
"Reforms by Conviction and Incentives...my @LinkedIn post on innovative policy making in the time of COVID-19, powered by the spirit of Centre-State Bhagidari."
https://www.linkedin.com/pulse/reforms-conviction-incentives-narendra-modi/?published=t