Prime Minister's Office
PM Congratulates IIT Bombay, IIT Delhi and IISc Bengaluru for top-200 positions in QS World University Rankings 2022
IISc Bengaluru ranked 1st in the World for research
09 JUN 2021 7:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated IIT Bombay, IIT Delhi and IISc Bengaluru for top-200 positions in QS World University Rankings 2022.
In a Tweet, The Prime Minister said:
“Congratulations to @iiscbangalore, @iitbombay and @iitdelhi. Efforts are underway to ensure more universities and institutions of India scale global excellence and support intellectual prowess among the youth.https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1725638”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্রধানমন্ত্রীয়ে কিউএছ ৱৰ্ল্ড ইউনিভাৰছিটী ৰেংকিং ২০২২ৰ শীৰ্ষ ২০০ৰ তালিকাত অন্তৰ্ভুক্ত হোৱাৰ বাবে আইআইটি বোম্বাই, আইআইটি দিল্লী আৰু আইআইএছচি বেংগালুৰুক অভিনন্দন জনায়
আইআইএছচি বেংগালুৰু গৱেষণাৰ বাবে বিশ্বত প্ৰথম স্থানত
09 JUN 2021 7:56PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কিউএছ ৱৰ্ল্ড ইউনিভাৰছিটী ৰেংকিং ২০২২ৰ শীৰ্ষ ২০০ প্ৰতিষ্ঠানৰ তালিকাত অন্তৰ্ভুক্ত হোৱাৰ বাবে আইআইটি বোম্বাই, আইআইটি দিল্লী আৰু আইআইএছচি বেংগালুৰুক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এটা টুইটত কয়ঃ '@iiscbangalore @iitbombay আৰু @iitdelhiক অভিনন্দন। ভাৰতৰ অধিকতকৈও অধিক বিশ্ববিদ্যালয় আৰু প্ৰতিষ্ঠানৰ দ্বাৰা বৈশ্বিক উৎকৃষ্টতা সুনিশ্চিত কৰা আৰু যুৱক-যুৱতীৰ মাজত বৌদ্ধিক দক্ষতাৰ সমৰ্থন কৰিবৰ বাবে প্ৰয়াস চলাই থকা হৈছে।'