প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আই.আই.তি. বোম্বে, আই.আই.তি. দিল্লী অমসুং আই.আই.এস.সি. বেঙ্গালুরুবু ক্যু.এস. ৱার্লদ য়ুনিভর্সিতী রেঙ্কিং ২০২২দা মকোক থোংবা ২০০দা ফম কনবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
আই.আই.এস.সি. বেঙ্গালুরুনা মালেমগী ওইনা রিসর্সতা অহানবা রেঙ্কতা লৈখ্রে
09 JUN 2021 7:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আই.আই.তি. বোম্বে, আই.আই.তি. দিল্লী অমসুং আই.আই.এস.সি. বেঙ্গালুরুবু ক্যু.এস. ৱার্লদ য়ুনিভর্সিতী রেঙ্কিং ২০২২দা মকোক থোংবা ২০০গী ফম কনবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“@iiscbangalore, @iitbombay অমসুং @iitdelhi দা থাগৎচবা ফোংদোকচরি। ভারতকী য়ুনিভর্সিতীশিং অমসুং ইন্সতিত্যুসনশিং মালেমগী ওইনা খ্বায়দগী অফবা ওইহন্নবা অমসুং নহারোলগী মরক্তা লৈরিবা হৈশিংবশিংদা মতেং পীনবা কন্না হোৎনরি। https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1725638”।

Prime Minister's Office
PM Congratulates IIT Bombay, IIT Delhi and IISc Bengaluru for top-200 positions in QS World University Rankings 2022
IISc Bengaluru ranked 1st in the World for research
09 JUN 2021 7:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated IIT Bombay, IIT Delhi and IISc Bengaluru for top-200 positions in QS World University Rankings 2022.
In a Tweet, The Prime Minister said:
“Congratulations to @iiscbangalore, @iitbombay and @iitdelhi. Efforts are underway to ensure more universities and institutions of India scale global excellence and support intellectual prowess among the youth.https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1725638”