Prime Minister's Office
PM interacts with Intel CEO
13 APR 2021 10:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi interacted with Mr Pat Gelsinger, CEO, Intel.
Shri Modi said in a tweet.
“Interacted with @PGelsinger, the CEO of @intel. Had extensive discussions on the role of technology in furthering human progress, the @_DigitalIndiaefforts and investment opportunities in India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইন্তেলগী সি.ই.ও.গা ৱারী শাখ্রে
13 APR 2021 10:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্তেলগী সি.ই.ও. শ্রী পেৎ জেলশিঙ্গরগা ৱারী শাখ্রে।
শ্রী মোদীনা মহাক্কী ত্বীত্তা অসুম্না হায়খিঃ
“@intel গী সি.ই.ও. শ্রী পেৎ জেলশিঙ্গরগা ৱারী শাখি। মীওইবা খুন্নাইনা মাং থানা চৎপদা তেক্নোলোজীনা লৌগদবা থৌদাং, @_DigitalIndiaefforts অমসুং ভারত্তা শেল থাদবগী খুদোংচাবশিংগী মতাংদা কুপ্না ৱারী শাখি”।