Prime Minister's Office
PM’s greetings on Navreh
13 APR 2021 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on Navreh.
In a tweet, Shri Modi said
“Navreh greetings to you all! On the special occassion of Navreh, praying for a year filled with joy and success. I also pray for the good health and well-being of everyone.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নবরেহদা পি.এম.গী য়াইফ পাউজেল
13 APR 2021 9:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবরেহদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা মহাক্না হায়খি,
“নবরেহ লাকপদা ময়াম পুম্নমক্তা য়াইফ পাউজেল পীজরি! নবরেহগী অখন্নবা থৌরম অসিদা, চহি চুপ্পা নুঙাই য়াইফবা অমসুং মায় পাকপা ওইনবগীদমক থৌনিজরি। ঐহাক্না হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং মীপুম খুদিংমক নুঙাই য়াইফনা লৈনবশু থৌনিজরি”।