প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নাভেৰেহ উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
13 APR 2021 9:02AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জনসাধাৰণক নাভেৰেহৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এটা টুইটত, শ্ৰী মোদীয়ে কয়
“আপোনালোক সকলোকে নাভেৰেহৰ শুভেচ্ছা জনালো! নাভেৰেহৰ বিশেষ উপলক্ষত, সুখ আৰু সফলতাৰে পৰিপূৰ্ণ এটি বছৰৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো। তদুপৰি মই প্ৰত্যেকৰে সু স্বাস্থ্য আৰু কল্যাণৰ নিমিত্তে প্ৰাৰ্থনা কৰিছো।”

Prime Minister's Office
PM’s greetings on Navreh
13 APR 2021 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on Navreh.
In a tweet, Shri Modi said
“Navreh greetings to you all! On the special occassion of Navreh, praying for a year filled with joy and success. I also pray for the good health and well-being of everyone.”