Prime Minister's Office
PM salutes all those working towards wildlife protection on World Wildlife Day
03 MAR 2021 9:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted all those working towards wildlife protection on World Wildlife Daytoday.
In a tweet, the Prime Minister said, “On #WorldWildlifeDay, I salute all those working towards wildlife protection. Be it lions, tigers and leopards, India is seeing a steady rise in the population of various animals. We should do everything possible to ensure protection of our forests and safe habitats for animals.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱার্লদ ৱাইললাইফ দেদা লমলক্কী শা-উচেক্কীদমক ঙাক শেল্লিবা পুম্নমকপু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
03 MAR 2021 9:54AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ৱার্লদ ৱাইললাইফ দেদা লমলক্কী শা-উচেক্কীদমক ঙাক শেল্লিবা পুম্নমকপু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায় মদুদি, “#ৱার্লদ ৱাইললাইফ দে অসিদা, ঐহাক্না লমলক্কী শা-উচেক্কীদমক ঙাক শেল্লিবা পুম্নমকপু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। নোংশা, কৈ অমসুং কবোকৈ ওইগেরা, ভারত্না মখল কয়াগী শাশিংগী মশীং হেনগৎলকপা উরি। ঐখোয়না অহম্বা মখৈ হোৎনদুনা ঐখোয়গী উমং অমসুং শাশিংগী লৈফম অসি ঙাক-শেন্নবা হোৎনগদবনি”।