প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশ্ব বন্যপ্ৰাণী দিৱস উপলক্ষে বন্যপ্ৰাণী সুৰক্ষাৰ অৰ্থে কাম কৰি থকা সকলোকে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিবাদন
03 MAR 2021 9:54AM by PIB Guwahati
আজি বিশ্ব বন্যপ্ৰাণী দিৱস উপলক্ষে বন্যপ্ৰাণী সুৰক্ষাৰ অৰ্থে কাম কৰি থকা সকলোকে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অভিনন্দন জনাইছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, “#WorldWildlifeDay উপলক্ষে, মই বন্যপ্ৰাণী সুৰক্ষাৰ অৰ্থে কাম কৰি থকা সকলোকে অভিনন্দন জনাইছো। সিংহৰ ক্ষেত্ৰতেই হওঁক বা বাঘ আৰু নাহৰফুটুকীৰ ক্ষেত্ৰতেই হওঁক, ভাৰতত ভিন্ন জীৱ-জন্তুৰ সংখ্যা দ্ৰুতগতিত বৃদ্ধি পোৱাটো পৰিলক্ষিত হৈছে। আমাৰ জীৱ-জন্তুসমূহৰ সুৰক্ষিত বাসস্থান আৰু আমাৰ বনাঞ্চলসমূহৰ সুৰক্ষা নিশ্চিত কৰিবলৈ আমি সম্ভৱপৰ সকলো কৰা উচিত।”

Prime Minister's Office
PM salutes all those working towards wildlife protection on World Wildlife Day
03 MAR 2021 9:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted all those working towards wildlife protection on World Wildlife Daytoday.
In a tweet, the Prime Minister said, “On #WorldWildlifeDay, I salute all those working towards wildlife protection. Be it lions, tigers and leopards, India is seeing a steady rise in the population of various animals. We should do everything possible to ensure protection of our forests and safe habitats for animals.”