Prime Minister's Office
PM to address Webinar for consultation on roadmap for effective implementation of Budget in infrastructure sector on 16th February
15 FEB 2021 8:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the webinar for consultation on roadmap for effective implementation of Union Budget 2021-22 in the infrastructure sector on 16th February 2021 at 4 PM.
About the webinar
The webinar will witness participation of more than 200 panelists including representatives of major financial institutions and funds, concessionaires & contractors, consultants and subject matter experts. The panelists will share their ideas on improving pace and quality of infrastructure development, with focus on advanced technology, and attracting more investments in the sector.
This will be followed by two parallel breakout sessions involving discussions between senior officials of groups of ministries and cross-sectional experts to compile a list of implementable projects to fast-track implementation of the budget vision and draft an implementation roadmap. Ongoing consultations have also been planned with stakeholders on implementation of the finalized strategy.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ফেব্রুৱারী ১৬, ২০২১দা ইনফ্রাস্ত্রকচর সেক্তরদা বজেৎ মপুং ফানা ইমপ্লিমেন্ত তৌনবা রোদমেপকী মতাংদা খন্ননবা ৱেবিনারদা ৱা ঙাংগনি
15 FEB 2021 8:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফেব্রুৱারী ১৬, ২০২১গী নুংথিল পুং ৪ তাবা মতমদা কেন্দ্রগী বজেৎ ২০২১-২২ ইনফ্রাস্ত্রকচর সেক্তরদা মপুং ফানা ইমপ্লিমেন্ত তৌনবা রোদমেপকী মতাংদা খন্ননবা ৱেবিনারদা ৱা ঙাংগনি।
ৱেবিনারগী মতাংদা
ৱেবিনার অসিদা মরু ওইবা ফাইনান্সিএল ইন্সতিত্যুসনশিং অমসুং ফন্দশিং, কন্সেসনরীশিং অমসুং কন্ত্রেক্তরশিং, কনসল্তেন্তশিং অমসুং সবজেক্ত মেতরগী এক্সপর্তশিংগী মীহুৎশিং য়াওবা পেনেলিস্ত ২০০ হেনবনা শরুক য়াগনি। পেনেলিস্তশিংনা এদভান্স তেক্নোলোজীদা মীৎয়েং থম্বা অমসুং সেক্তর অসিদা ইনবেস্তমেন্ত হেন্না তৌহন্নবা হোৎনবগা লোইননা ইনফ্রাস্ত্রকচর দিবেলপমেন্তগী খোঙজেল অমসুং ক্বালিতী হেনগৎহন্নবা মখোয়গী ওইবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্কনি।
মসিগী মতুংদা মন্ত্রালয়শিংগী মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংগী কাংলুপশিংগী মরক্তা খন্ন নৈনবশিং য়াওবা পেরেলেল ব্রেক আউৎ সেসন অনি পাঙথোক্কনি অমসুং ক্রোস-সেক্সনেল এক্সপর্তশিংনা বজেৎকী বিজন অসি খোঙজেল য়াংনা ইমপ্লিমেন্ত তৌনবা ইমপ্লিমেন্ত তৌবা য়াবা প্রোজেক্তশিংগী লিস্ত শেমগনি অমসুং ইমপ্লিমেন্তেসন রোদমেপ অমা দ্রাফ তৌগনি। ৱারেপ লৌনরবা লালোং অদু ইমপ্লিমেন্ত তৌনবা স্তেকহোল্দরশিংগা লোইননা কন্সল্তেসনশিং পাঙথোক্নবা থৌরাং তৌখ্রে।