প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইকায়খুম্নরবা প্রধান মন্ত্রীগী স্লোভাকিয়াগী খোঙচত্তা পুরকখিবা মহৈশিংগী লিস্ত
15 JUN 2026 5:17PM by PIB Imphal
মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং/লেত্তর ওফ ইন্তেন্ত
সেরিএল মশিং
তাইতল
১.
লেবর মাইগ্রেসনগী লমদা তেংবাংনবগী MoU
২.
দিফেন্সকী লমদা তেংবাংনবা পুরক্নবা লেত্তর ওফ ইন্তেন্ত
৩.
দিজিতেল তেক্নোলোজীশিংগী MoU
৪.
হাইয়র এজুকেসন অমসুং রিছর্চকী লমদা তেংবাংনবগী MoU
৫.
ওদিও-ভিজুএল ক্রিএসনগী MoU
৬.
তেক্নিকেল য়ুনিভর্সিতী ওফ কোসিসতা অহানবা অর্তিফিসিএল ইন্তলিজেন্সকী ICCR চেয়র লিংখৎপা
৭.
ক্বান্তম কম্ম্যুনিকেসন অমসুং ক্রিতিকেল ইনফ্রাস্ত্রকচর প্রোতেক্সনগী লমদা ইনবা মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং
৮.
নেস্নেল ইনস্তিত্যুৎ ওফ নেচরোপেথী, পুনে, মিনিস্ত্রী ওফ অয়ুস, অমসুং স্লোভাক হেল্থ স্পা পিএস্তানীগী মরক্তা ইনবা MoU
৯.
ইন্দিয়ন ইনস্তিত্যুৎ ওফ তেক্নোলোজী, দিল্লী অমসুং স্লোভাক তেক্নিকেল য়ুনিভর্সিতী অনিগী মরক্তা স্তুদেন্ত এক্সচেঞ্জ প্রোগ্রাম, স্কোলারসিপ অমসুং রিছর্চ কোলাবোরেসনগী লমদা তেংবাংনবগী য়ানচে
১০.
এসোসিএসন ওফ তুর ওপরেতরশিংগী মরক্তা তুরিজমগী লমদা তেংবাংনবা
১১.
ইন্দিয়ন নেস্নেল সাইন্স একাদমী (INSA) অমসুং স্লোভাক একাদমী ওফ সাইন্সেস (SAS) অনিগী মরক্তা ইনবা য়ানচে
লাউথোকখিবশিং
১.
বাইলেতরেল রিলেসনসিপ্পু কম্প্রিহেন্সিপ পার্ত্নরসিপকী থাক্তা পুখৎপা
২.
কাউন্তর তেরোরিজমগী জোইন্ত ৱর্কিং গ্রুপ লিংখৎপা
৩.
কোন্সুলর দাইলোগ লিংখৎপা

Prime Minister's Office
List of Outcomes during the visit of Hon’ble Prime Minister to Slovakia
15 JUN 2026 5:17PM by PIB Delhi
Memorandum of Understanding/Letter of Intent
S.No. Title
1.
MoU on cooperation in the field of Labour Migration
2.
Letter of Intent promoting cooperation in the Defence field
3.
MoU on Digital Technologies
4.
MoU on Cooperation in the field of Higher Education and Research
5.
MoU on Audio-visual Creation
6.
Establishment of first ever ICCR Chair in Artificial Intelligence at the Technical University of Kosice
7.
Memorandum of Understanding in the field of Quantum Communication and Critical Infrastructure Protection
8.
MoU between National Institute of Naturopathy, Pune, Ministry of Ayush, and Slovak Health Spa Piestany
9
Agreement between Indian Institute of Technology, Delhi and Slovak Technical University for cooperation in student exchange programs, scholarships and research collaboration
10
Tourism cooperation between Association of Tour Operators
11
Agreement on Scientific Cooperation between the Indian National Science Academy (INSA) and the Slovak Academy of Sciences (SAS)
Announcements
1.
Elevation of bilateral relationship to Comprehensive Partnership
2.
Establishment of Joint Working Group in Counter Terrorism
3.
Establishment of Consular Dialogue