প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবম ঙাক-শেন্নবা শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপদা অসামগী মীয়াম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 JUN 2026 11:42PM by PIB Imphal
মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবম ঙাক-শেন্নবা শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপদা, মরুওইনা রাজ্য অসিগী নারী শক্তি য়াওনা, অসামগী মীয়াম ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি তুংকোইনা লৈবা য়াগদবা গ্রহ অমা শেমগৎনবা পান্দম থম্লিবা শিংথানিঙাই ওইরবা থবক অসি রাজ্যগী নারী শক্তিনা লমজিংলে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“থাগৎনিঙাই ওইরবা মাইপাকপনি। তুংকোইনা লৈবা য়াগদবা গ্রহ অমা শেমগৎনবা পান্দম থম্লিবা থবক অসি লমজিংলিবা রাজ্যগী নারী শক্তি, অসামগী মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates people of Assam on commendable environmental feat
05 JUN 2026 11:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his heartiest congratulations to the people of Assam, especially the state’s Nari Shakti, for achieving a commendable feat in environmental conservation. The Prime Minister remarked that the state's Nari Shakti has taken a lead in this significant effort, which is aimed at building a sustainable planet.
The Prime Minister posted on X:
"Commendable feat. Congratulations to the people of Assam, especially the state’s Nari Shakti for taking the lead in this effort aimed at building a sustainable planet"