प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीले गान्तोकमा पद्म पुरस्कार विजेता र विशिष्ट व्यक्तित्वहरूसँग अन्तर्क्रिया गरे
28 APR 2026 7:30AM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले हिजो साँझ सिक्किमको गान्तोक भ्रमणको क्रममा पद्म पुरस्कार विजेता र विभिन्न क्षेत्रमा विशिष्टता हासिल गरेका व्यक्तिहरूसँग भेट गरेका छन्।
प्रधानमन्त्रीले X मा लेखेका छन्:
"आज साँझ गान्तोकमा पद्म पुरस्कार विजेता र विभिन्न क्षेत्रमा विशिष्टता हासिल गरेका व्यक्तिहरूसँग अन्तर्क्रिया गरेँ। विस्तृत मुद्दाहरूमाथि चर्चा गर्नु अद्भुत अनुभव थियो।"

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with Padma Awardees and distinguished personalities in Gangtok
28 APR 2026 7:30AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with Padma awardees and individuals who have distinguished themselves in various fields during his visit to Gangtok, Sikkim, yesterday evening.
The Prime Minister wrote on X:
"In Gangtok earlier this evening, interacted with Padma awardees and people who have distinguished themselves in different fields. It was wonderful discussing a wide range of issues."