প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পদ্ম এৱার্দ ফংলবা অমসুং গেংতোক্তা লৈবা শক্নাইরবা পর্সোনেলিতিশিংগা ৱারি শান্নখ্রে
28 APR 2026 7:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা ঙরাং নুমিদাং শিক্কীমগী গেংতোক্তা চৎখিবা মতমদা পদ্ম মনা ফংলবা অমসুং তোঙান তোঙানবা লমশিংদা মশক তাকপা মিওইশিংগা উনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা ইখি:
"ঙসি নুমিদাংৱাইরমগী মমাঙদা গেংতোক্তা, পদ্ম এৱার্দ ফংলবশিং অমসুং তোঙান তোঙানবা লমশিংদা মখোয় মশাবু থোয়দোক হেন্দোকপা মীওইশিংগা ৱারি শানখি। পাক চাওরবা ৱাফম কয়া খন্নবদা অঙকপা ওইখি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with Padma Awardees and distinguished personalities in Gangtok
28 APR 2026 7:30AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with Padma awardees and individuals who have distinguished themselves in various fields during his visit to Gangtok, Sikkim, yesterday evening.
The Prime Minister wrote on X:
"In Gangtok earlier this evening, interacted with Padma awardees and people who have distinguished themselves in different fields. It was wonderful discussing a wide range of issues."