Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks with the President of Iran
President Pezeshkian shares his perspective on the situation in Iran and the region
PM reiterates India’s consistent position on resolving all issues through dialogue and diplomacy
PM highlights India’s priority regarding safety and well-being of Indian nationals and unhindered transit of energy and goods
12 MAR 2026 11:41PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of the Islamic Republic of Iran, H.E. Dr. Masoud Pezeshkian.
President Pezeshkian briefed the Prime Minister on the current situation in Iran and shared his perspective on recent developments in the region.
The Prime Minister expressed deep concern about the evolving security situation in the region and reiterated India’s consistent position that all issues must be resolved through dialogue and diplomacy.
The Prime Minister highlighted India’s priority regarding the safety and well-being of Indian nationals in the region, including in Iran, as also the importance of unhindered transit of energy and goods.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ইরানগী প্রেসিদেন্তকা ৱারী শানখ্রে
প্রেসিদেন্ত পেজেস্কিয়ন্না ইরান অমদি লমদম অদুদা ওইরিবা ফীভমদা মহাক্কী মীৎয়েঙ ফোঙদোকখি
প্রধান মন্ত্রীনা পরৈ চেনবা ৱাফম খুদিংমক ৱারী ৱাতায় শানদুনা অমদি লৈঙাক্কী থাক্তা ৱাতায়নদুনা লোইশিন্নবা ভারতনা লেঙদনা লেপ্লি হায়না ফোঙদোকখি
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত মচাশিং শাফনা অমদি অশোক অপন লৈতনা লৈহনবা অমদি ইনর্জী অমদি পোৎলমশিং অপনবা লৈতনা পুথোক পুশিন তৌবদা ভারতনা মরুওইবা মীৎয়েঙ থম্লি হায়বা ফোঙদোকখি
12 MAR 2026 11:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ইস্লামিক রিপব্লিক ওফ ইরানগী প্রেসিদেন্ত হিজ এক্সলেন্সী দোক্তর মসৌদ পেজেস্কিয়নগা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
প্রেসিদেন্ত পেজেস্কিয়ন্না প্রধান মন্ত্রীগী মফমদা ইরানগী হৌজিক ওইরিবা ফীভমগী মরমদা পাউদমখি অমদি লমদম অদুদা ওইরক্লিবা ফীভমদা মহাক্কী ওইবা ৱাফমশিং থমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা লমদম অদুদা ওইরক্লিবা ঙাকশেলগী ফীভমদা নুংনাংবা ফোঙদোকখি অমদি ভারতনা পরৈ চেনবা ৱাফমশিং ৱারী ৱাতায় শানদুনা অমদি লৈঙাক্কী থাক্তা ৱাতায়নদুনা লোইশিন্নবা খোঙফম চেৎনা লেপ্লি হায়না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ইরান য়াওনা লমদম অদোমদা লৈরিবা ভারত মচাশিং শাফনা অমদি অশোক অপন নংদনা লৈহনবদা, লোয়ননা ইনর্জী অমসুং পোৎলমশিং অপনবা লৈতনা পুথোক পুশিন তৌহনবদা ভারতনা মরুওইবা মীৎয়েঙ থম্লি হায়নসু ফোঙদোকখি।
লুচিংবা অনিনা মখা তানা পাউ ফাওননবা ৱাফমসু য়ানখি।