ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଖ୍ରୀଷ୍ଟମାସ ସକାଳର ପ୍ରାର୍ଥନା ସେବାରେ ଯୋଗଦେଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 DEC 2025 10:43AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଦିଲ୍ଲୀର 'ଦି କ୍ୟାଥେଡ୍ରାଲ୍ ଚର୍ଚ୍ଚ ଅଫ୍ ଦି ରିଡେମ୍ପସନ୍'ରେ ଆୟୋଜିତ ଖ୍ରୀଷ୍ଟମାସ ସକାଳର ପ୍ରାର୍ଥନା ସେବାରେ ଯୋଗ ଦେଇଥିଲେ। ଏହି ପ୍ରାର୍ଥନା ସେବା ପ୍ରେମ, ଶାନ୍ତି ଓ କରୁଣାର କାଳଜୟୀ ବାର୍ତ୍ତାକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରିଥିଲା। ଖ୍ରୀଷ୍ଟମାସର ଭାବନା ଆମ ସମାଜରେ ସମ୍ମିଳନ ଓ ସଦଭାବକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଉ,” ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଥିଲେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ଦିଲ୍ଲୀର ଦି କ୍ୟାଥେଡ୍ରାଲ୍ ଚର୍ଚ୍ଚ ଅଫ୍ ଦି ରିଡେମ୍ପସନ୍‌ରେ ଆୟୋଜିତ ଖ୍ରୀଷ୍ଟମାସ ସକାଳର ପ୍ରାର୍ଥନା ସେବାରେ ଯୋଗ ଦେଇଥିଲେ। ଏହି ସେବା ପ୍ରେମ, ଶାନ୍ତି ଏବଂ କରୁଣାର କାଳଜୟୀ ବାର୍ତ୍ତାକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରୁ। ଖ୍ରୀଷ୍ଟମାସର ଭାବନା ଆମ ସମାଜରେ ସମ୍ମିଳନ ଓ ସଦଭାବକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଉ ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister attends Christmas morning service
25 DEC 2025 10:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended the Christmas morning service at 'The Cathedral Church of the Redemption' in Delhi, today."The service reflected the timeless message of love, peace and compassion. May the spirit of Christmas inspire harmony and goodwill in our society", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Attended the Christmas morning service at The Cathedral Church of the Redemption in Delhi. The service reflected the timeless message of love, peace and compassion. May the spirit of Christmas inspire harmony and goodwill in our society."
"Here are some more glimpses from the Christmas morning service at The Cathedral Church of the Redemption."
May Christmas bring renewed hope, warmth and a shared commitment to kindness.
"Here are highlights from the Christmas morning service at The Cathedral Church of the Redemption."