প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী খৃষ্টমাসকী অয়ুক্কী লাইশোন থৌরম শরুক য়াখ্রে
25 DEC 2025 10:43AM by PIB Imphal
ঙসি দিল্লিদা ‘দ কেথেদ্রেল চর্চ ওফ দ রিদেম্পসন’ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী খৃষ্টমাসকী অয়ুক্কী লাইশোন থৌরম শরুক য়াখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি নুংশিবা, শান্তি অমসুং মীওইবগী মীনুংশিগী লোম্ব নাইদ্রবা পাউজেল লাইশোন থৌরম অসিদা মমি তারে। খৃষ্টমাসকী ৱাখল্লোন্না ঐখোয়গী খুন্নাইদা নুংশিনবা অমসুং অফবা পুরকপা ওইরসনু।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দিল্লিদা ‘দ কেথেদ্রেল চর্চ ওফ দ রিদেম্পসন’ দা খৃষ্টমাসকী অয়ুক্কী লাইশোন থৌরম শরুক য়াখ্রে। নুংশিবা, শান্তি অমসুং মীওইবগী মীনুংশিগী লোম্ব নাইদ্রবা পাউজেল লাইশোন থৌরম অসিদা মমি তারে। খৃষ্টমাসকী ৱাখল্লোন্না ঐখোয়গী খুন্নাইদা নুংশিনবা অমসুং অফবা পুরকপা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister attends Christmas morning service
25 DEC 2025 10:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended the Christmas morning service at 'The Cathedral Church of the Redemption' in Delhi, today."The service reflected the timeless message of love, peace and compassion. May the spirit of Christmas inspire harmony and goodwill in our society", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Attended the Christmas morning service at The Cathedral Church of the Redemption in Delhi. The service reflected the timeless message of love, peace and compassion. May the spirit of Christmas inspire harmony and goodwill in our society."
"Here are some more glimpses from the Christmas morning service at The Cathedral Church of the Redemption."
May Christmas bring renewed hope, warmth and a shared commitment to kindness.
"Here are highlights from the Christmas morning service at The Cathedral Church of the Redemption."