প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী তেল অভিবতা থুংলবদা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখ্রে
25 FEB 2026 7:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী সরকারগী খোঙচৎ অমদা ঙসি ইজরেলদা থুংখ্রে। অখন্নবা অমা ওইনা, তেল অভিবতা এয়রপোর্ততা থুংলবদা, ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহু অমসুং মহাক্কী লোয়নবী সারা নেতনয়াহুনা প্রধান মন্ত্রী তরাম্না ওকখি অমসুং চৎনবগী মতুংইন্না ওকপগী থৌরম অমা পাংথোকখি।
তরাম্না ওকপগী থৌরম পাংথোক্লবা মতুংদা, প্রধান মন্ত্রী অনি অতেনবা মীফম অমা পাংথোকখি। হোতেলদা, প্রধান মন্ত্রী ভারতমচাশিং অমসুং ভারত্তগী হৌখিবা জিয়ুমচাশিংনা তরাম্না ওকখি। লৈবাক অনিগী মরক্ত লৈনরিবা মতম কুইরবা মরুপ-মপাংগী মরীগী খুদম ওইনা, ভারত অমসুং ইজরেলগী কলাকারশিংনা ফজরবা নাৎকী থৌরমশিংগা লোয়ননা তরাম্না ওকখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister received by Prime Minister of Israel on arrival in Tel Aviv
25 FEB 2026 7:42PM by PIB Delhi
​Prime Minister Shri Narendra Modi arrived in Israel today on a State Visit. In a special gesture, on arrival at the airport in Tel Aviv, he was received by the Prime Minister of Israel H.E. Benjamin Netanyahu and his spouse Mrs. Sara Netanyahu and accorded a ceremonial welcome.
Following the arrival ceremony, the two Prime Ministers held a brief one-on-one meeting. At the hotel, Prime Minister was accorded a warm and enthusiastic welcome by the members of the Indian community and the representatives of the Jewish Indian diaspora. The reception was marked by vibrant cultural performances by Indian and Israeli artistes, symbolizing the enduring friendship between the two nations.