Prime Minister's Office
CEO of OpenAI meets Prime Minister
20 FEB 2026 9:06PM by PIB Delhi
The CEO of OpenAI, Mr Sam Altman met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
Following the meeting, the Prime Minister emphasized that India is making immense strides in AI and is poised to become a global hub for talent and innovation.
The Prime Minister extended an invitation to the international community to invest in India’s talented youth, adding vigour to this transformative sector.
Responding to a post by Sam Altman on X, Shri Modi said:
“It was a very good meeting indeed. India is making immense strides in the world of AI. We invite the world to invest in our talented youth and add vigour to this sector.
@OpenAI”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
OpenAI গী CEO গা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
20 FEB 2026 9:06PM by PIB Imphal
OpenAI গী CEO মিস্তর সাম অল্তমেনগা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি উনখ্রে।
উনখিবা অদুগী মতুংদা, প্রধান মন্ত্রীনা ভারতনা AI গী লমদা খোঙকাপ লাউনা থাংদুনা চঙশিল্লি অমদি হৈ-শিংবা অমসুং ৱাখল লৈব মতৌগী মালেমগী মফম অমা ওইরক্লগনি হায়বা ৱাফম থমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী ফুরুপশিংদা ভারতগী হৈ-শিংলবা নহাশিংদা ইনভেস্ত তৌদুনা অওনবা লাক্লিবা সেক্তর অসিদা ইনোৎ হাপ্নবা পাউজেল পীখি।
X তা সাম অল্তমেন্না থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“তশেংবসু য়াম্না ফবা মীফম অমনি। ভারতনা AI গী তাইবঙদা খোঙকাপ লাউনা থাংজিল্লি। ঐখোয়য়না মালেমগী মফমদা ঐখোয়গী হৈ-শিংলবা নহাশিংদা ইনভেস্ত তৌনবা অমদি সেক্তর অসিদা ইনোৎ হাপ্নবা পাউজেল পীজরি।
@OpenAI”