Prime Minister's Office
PM condoles the passing of Lok Sabha MP from Shillong, Dr. Ricky AJ Syngkon
20 FEB 2026 9:31AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi condoled the passing of Lok Sabha MP from Shillong, Dr. Ricky AJ Syngkon.
In a post on X, Shri Modi said:
“Saddened by the passing of Lok Sabha MP from Shillong, Dr. Ricky AJ Syngkon. He will be remembered for his dedicated service to the people of Meghalaya. My thoughts are with his family, friends and supporters during this difficult time. May his soul rest in peace.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শিল্লোংদগী লোক সভাগী এম.পি. দোক্তর রিক্কী এ.জে. সিংকোন্না লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
20 FEB 2026 9:31AM by PIB Imphal
শিল্লোংদগী লোক সভাগী এম.পি. দোক্তর রিক্কী এ.জে. সিংকোন্না লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি;
"শিল্লোংদগী লোক সভাগী এম.পি. দোক্তর রিক্কী এ.জে. সিংকোন্না লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্না মেঘালয়গী মীয়ামগীদমক তৌখিবশিংগীদমক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। অসিগুম্বা অৱাবা মীকুপ অসিদা মহাক্কী ইমুং মনু, মরুপ মপাং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱাইনা ইংনা লৈবা ওইরসনু।"