প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী রেদিও নুমিৎ অসি মীয়ামগী থাজবা য়াবা ৱা ঙাংবগী থৌরম পাংথোকপনি: প্রধান মন্ত্রী
প্রধান মন্ত্রীনা ফেব্রুৱারী ২২দা পাংথোক্কদৌরিবা থা অসিগী মন কী বাতকীদমক্তা ইনপুৎশিং খোমজিনখ্রে
13 FEB 2026 12:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি ৱার্ল্দ রেদিও দে অসি মীচম মীয়ামগী থাজবা য়াবা ৱা ঙাংলিবা মেদিয়ম অমবু সেলেব্রেৎ তৌবনি। চহি কয়াগী মমাংদগী রেদিওনা মতম চানা পাউ পীরক্লি, হৈশিংবা হেনগৎহল্লি অমসুং ক্রিএতিবিতীবু পুক্নিং থৌগৎলি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
"মন কী বাতকী খুত্থাংদা, ঐহাক্না ঐখোয়গী মীয়ামগী খুন্নাইগী মপাঙ্গল পুথোকপদা রেদিওগী পোতেন্সিএল অদু মশানা থেংনখি। থা অসিগী প্রোগ্রাম অসি ফেব্রুৱারী ২২, নোংমাইজিং নুমিত্তা পাংথোক্কনি। প্রোগ্রাম অসিগীদমক্তা অদোমগী ইনপুৎশিং শেয়র তৌবীয়ু।" হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখি:
"ৱার্ল্দ রেদিও দে অসি মীচম মীয়ামগী থাজবা য়াবা ৱা ঙাংনবা মেদিয়ম অমা, অথাপ্পা খুঙ্গংশিং নৎত্রগা মী য়াম্না চঙবা শহরশিংদা পাংথোক্নবা থৌরম অমনি। চহি কয়াদগী রেদিওনা মতম চানা পাউ পীদুনা, হৈ-শিংবা হেনগৎহল্লি অমসুং ক্রিএতিবিতী পুক্নিং থৌগৎলি। হায়রিবা নুমিৎ অসি মীদিয়ম অসিগা মরী লৈনবা মীওই পুম্নমক্না হোৎনরিবশিং অদু খঙনবগী নুমিৎ অমনি।
#মন কী বাত্তা ঐহাক্না ঐখোয়গী মীয়ামগী খুন্নাইগী মপাঙ্গল অদু পুথোকপদা রেদিওগী পোতেন্সিএল অদু মশানা থেংনখি। থা অসিগী প্রোগ্রাম অসি ফেব্রুৱারী ২২, নোংমাইজিং নুমিত্তা পাংথোক্কনি। প্রোগ্রাম অসিগীদমক্তা অদোমগী ইনপুৎশিং শেয়র তৌবীয়ু।"
https://mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-22nd-february-2026/?target=inapp&type=group_issue&nid=366266

Prime Minister's Office
World Radio Day is about celebrating a trusted voice for people: Prime Minister
PM asks for inputs for this month’s Mann Ki Baat, scheduled for 22nd February
13 FEB 2026 12:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said that World Radio Day is about celebrating a medium that is a trusted voice for people, be it in remote villages or bustling cities. Shri Modi noted that for years, the radio has delivered timely information, amplified talent and encouraged creativity.
"Through Mann Ki Baat, I have experienced the potential of the radio firsthand in bringing out the societal strength of our people. This month’s programme will take place on Sunday, 22nd February. Do share your inputs for the programme", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"World Radio Day is about celebrating a medium that is a trusted voice for people, be it in remote villages or bustling cities. For years, the radio has delivered timely information, amplified talent and encouraged creativity. This is a day to acknowledge the efforts of all those associated with this medium.
Through #MannKiBaat, I have experienced the potential of the radio firsthand in bringing out the societal strength of our people. This month’s programme will take place on Sunday, 22nd February. Do share your inputs for the programme."
https://mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-22nd-february-2026/?target=inapp&type=group_issue&nid=366266