প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারী ২৮দা করিয়প্পা পরেদ গ্রাউন্দদা পাংথোকপা এন.সি.সি. পি.এম. রেল্লীদা ৱা ঙাংগনি
রেল্লীগী থিম: ‘রাস্ত্রা প্রথাম – কর্তাব্য নিস্থা য়ুবা’
27 JAN 2026 5:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিল্লীগী করিয়প্পা পরেদ গ্রাউন্দদা জনুৱারী ২৮, ২০২৬গী নুংথিল পুং ৩:৩০ রোম তারকপদা চহিগী ওইবা এন.সি.সি. পি.এম. রেল্লীদা ৱা ঙাংগনি।
চহি অসিগী রেল্লীগী থিম অসি ‘রাস্ত্রা প্রথাম – কর্তাব্য নিস্থা য়ুবা’নি, মসিনা ভারতকী নহারোলশিংগী মরক্তা থৌদাং, দিস্সিপ্লিন অমসুং জাতিগী ফিরেপকী ৱাখল্লোন উৎলি।
এন.সি.সি. পি.এম. রেল্লীনা নুপীমচা কেদেৎ ৮৯৮ য়াওনা লৈবাক শিনবা থুংবদগী এন.সি.সি. কেদেৎ ২,৪০৬না শরুক য়াবা থা অমা চুপ্না চত্থগদবা এন.সি.সি. রিপব্লিক দে কেম্প ২০২৬ লোইশিনবগী থৌরম ওইগনি। রেল্লী অসিদা মপাল লৈবাক ২১দগী নহারোল অমসুং ওফিসর ২০৭না শরুক য়াবা উবা ফংগনি।
থৌরম অদুদা এন.সি.সি. কেদেৎশিং, রাস্ত্রিয় রংশালা অমসুং নেস্নেল সর্ভিস স্কিমগী মেম্বরশিংনা ফজরবা কলচরেল প্রোগ্রাম অমা উৎকনি, মসিনা জাতি শেমগৎপা, সোসিএল সর্ভিস অমসুং করেক্তর দিবেলপমেন্তদা মখোয়না লৌরিবা থৌদাং উৎলি।

Prime Minister's Office
Prime Minister to address NCC PM Rally at Cariappa Parade Ground on 28 January
Theme of rally: ‘Rashtra Pratham - Kartavya Nishtha Yuva’
27 JAN 2026 5:47PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the Annual NCC PM Rally on 28 January, 2026 at around 3:30 PM at the Cariappa Parade Ground in Delhi.
The theme of this year’s rally is ‘Rashtra Pratham - Kartavya Nishtha Yuva’, reflecting the spirit of duty, discipline and national commitment among India’s youth.
The NCC PM Rally will mark the grand culmination of the month-long NCC Republic Day Camp 2026, which witnessed the participation of 2,406 NCC cadets from across the country, including 898 girl cadets. The rally will also see the participation of 207 youth and officers from 21 foreign countries.
On the occasion, a vibrant cultural programme will be presented by NCC cadets, members of Rashtriya Rangshala and National Service Scheme, showcasing their role in nation building, social service and character development.