Prime Minister's Office
Prime Minister thanks World Leaders for their greetings on India’s 77th Republic Day
26 JAN 2026 11:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today thanked the World Leaders for their greetings and wishes on the 77th Republic Day of India.
In response to a post on X by the Prime Minister of Bhutan, the Prime Minister said:
“Thank you Prime Minister Tshering Tobgay and the people of Bhutan for the warm wishes on the 77th Republic Day of India. May the special bonds of friendship and unique ties between our nations continue to grow from strength to strength.
@tsheringtobgay”
Replying to a post by the President of France on X, the Prime Minister said:
“Thank you my dear friend, President Emmanuel Macron for your warm wishes on India’s 77th Republic Day. I look forward to welcoming you in India soon and further deepen and diversify the India-France strategic partnership.
@EmmanuelMacron”
In response to a post by the President of Cyprus, Shri Modi said;
“Thank you dear President Nikos Christodoulides for your warm wishes. Cyprus is a close friend and trusted partner and we are committed to deepening our comprehensive partnership. I look forward to welcoming you in India.
@Christodulides”
“Responding to a post by the President of Maldives, Shri Modi said; “Thank you, President Muizzu. Deeply appreciate your warm greetings and wishes on India’s 77th Republic Day. We will continue to work together for the benefit of both our peoples. Wishing you and our Maldivian friends a joyful festival season ahead. @MMuizzu“

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা ভারতকি হুম্ফুতরা তরেৎশুবা রিপব্লিক দেদা মালেমগী লিদরশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
26 JAN 2026 11:12PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকি হুম্ফুতরা তরেৎশুবা রিপব্লিক দেদা মালেমগী লুচিংবশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে অমসুং য়াইফ-পাওজেল পিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ভুতানগী প্রধান মন্ত্রীনা X থারকপা পোস্ত অমগী পাওখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতকি হুম্ফুতরা তরেৎশুবা রিপব্লিক দেদা নুংঙাইবা ফোংদোকচবগীদমক প্রধান মন্ত্রী ট্সেরিং তোবগে অমসুং ভুতানগী মীয়াম্বু থাগৎচরি, ঐখোয়গী লৈবাকশিংগী মরক্তা মরুপ-মপাং ওইবগী অখন্নবা মরি অমসুং তোপ-তোপ্পা মরি অসি মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহনবা ওইরসনু।
@tsheringtobgay”
ফ্রাঞ্চকি রাস্ত্রপতিনা X থারকপা পোস্ত অমগী পাওখুম পিরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি,
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “অদোম্বু ঐগী নুংশিজরবা ইরৈবাকচা, রাস্ত্রপতি ইমানুয়েল মেক্রোনবু ভারতকি হুম্ফুতরা তরেৎশুবা রিপব্লিক দেদা অদোমগী থম্মোই শেং য়াইফ-পাওজেল পিবগীদমক থাগৎচরি, অথুবা মতমদা ভারত্তা অদোম্বু তরাম্না ওকচবা অমসুং ভারত-ফ্রাঞ্চকি স্ত্রেতিজিক পার্ত্নরশিপ অসি হেন্না চেৎশিলহন্দুনা অমসুং মখল কয়া থোকহন্নবা ঐনা থাজবা থম্লি।
@ EmmanuelMacron”
সাইপ্রসকি রাস্ত্রপতিগী পোস্ত অমগী পাওখুম ওইনা শ্রী মোদীনা হায়খি;
“নুংশিজরবা রাস্ত্রপতি নিকোস ত্রিস্তোদৌলিদেসপু অদোমগী য়াইফ পাওজেলগীদমক থাগৎচরি। সাইপ্রস অসি নক্নবা মরুপ অমদি থাজবা য়াবা পার্ত্নর অমনি অমসুং ঐখোয়গী অপুনবা পার্ত্নরশিপ অসি হেন্না চেৎশিলহন্নবা ঐখোয়না ৱাশক্লি। ঐহাক্না অদোম্বু ভারত্তা তরাম্না ওকচরি।
@ Christodulides” হায়না ফোঙদোকখি।
“মালদিবসকি রাস্ত্রপতিগী পোস্ত অমগী পাওখুম পিরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি, “থাগৎচরি রাস্ত্রপতি মুইজ্জু। ভারতকি হুম্ফুতরা তরেৎশুবা রিপব্লিক দেদা অদোমগী য়াইফ-পাওজেলগীদমক্তা হকচিন্না থাগৎপা ফোংদোকচরি। ঐখোয়না মখা তানা ঐখোয়গী নাকল অনিমক্কী মীয়ামগী কান্ননবগীদমক পুন্না থবক তৌমিন্নগনি। অদোম অমসুং ঐখোয়গী মালদিবিয়াগী ইচিল-ইনাওশিংদা নুংঙাইরবা কুহ্মৈগী মতম অমা লাক্কদৌরিবা অসিগীদমক্তা য়াইফ-পাওজেল পিজরি। @ MMuizzu