প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ২০২৬ গী পদ্ম এৱার্দ ফংলবশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
25 JAN 2026 7:16PM by PIB Imphal
লৈবাক্কীদমক মশক থোকপা থবক পাংথোকপগীদমক পদ্ম এৱার্দ ফংলবশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি হিরম খুদিংমক্ত মনা ফংলবশিংগী হৈথোই-শিংথোইবা, কৎথোকপা অমসুং থবক্না খুন্নাই অসি ফগৎহল্লে। ইকায়খুম্নবা উৎপা অসিনা থাজবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবানা মখা তানা মীরোলশিং ইথিল পীনবগী মমি তারে।
২০২৬ গী পদ্ম এৱার্দ ফংলবশিং লাউথোকপগী এক্সগী পোষ্ট অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লৈবাক্কীদমক মশক থোকপা থবক পাংথোকপগীদমক পদ্ম এৱার্দ ফংলবশিং থাগৎপা ফোদোকচরি। হিরম খুদিংমক্ত মনা ফংলবশিংগী হৈথোই-শিংথোইবা, কৎথোকপা অমসুং থবক্না খুন্নাই অসি ফগৎহল্লে। ইকায়খুম্নবা উৎপা অসিনা থাজবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবানা মখা তানা মীরোলশিং ইথিল পীনবগী মমি তারে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Padma Awardees 2026
25 JAN 2026 7:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Narendra Modi has congratulated all the Padma Awardees for their outstanding contributions to the nation.
The Prime Minister said that the excellence, dedication and service of the awardees across diverse fields enrich the fabric of society. He noted that the honour reflects the spirit of commitment and excellence that continues to inspire generations.
Responding to an X post announcing the Padma Awards 2026, Shri Modi said;
“Congratulations to all the Padma Awardees for their outstanding contributions to our nation. Their excellence, dedication and service across diverse fields enrich the fabric of our society. The honour reflects the spirit of commitment and excellence that continues to inspire generations.”