Prime Minister's Office
Rashtrapati Ji’s inspiring address on the eve of Republic Day highlights the uniqueness of our Constitution and motivates citizens to strengthen democracy, uphold constitutional ideals and build a Viksit Bharat: Prime Minister
25 JAN 2026 9:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the inspiring address delivered by the Hon’ble President of India, Smt Droupadi Murmu, on the eve of Republic Day.
The Prime Minister said that the President has aptly highlighted the uniqueness of India’s Constitution and appreciated the collective spirit that has carried the nation forward. He noted that her address motivates every citizen to reaffirm their commitment to strengthening democracy, upholding constitutional ideals and building a Viksit Bharat.
The Prime Minister said on X;
“On the eve of Republic Day, Rashtrapati Ji gave a very inspiring address. She has correctly emphasised the uniqueness of our Constitution and appreciated the collective spirit that has taken our nation forward. Her address motivates every citizen to reaffirm their commitment to strengthening democracy, upholding constitutional ideals and building a Viksit Bharat.
@rashtrapatibhvn”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গনতন্ত্র দিবস মাঙওইন্না রাষ্ট্রপতি জিগী পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা ৱারোলদা গনতন্ত্র মপাঙ্গল কনখৎনবা, সংবিধানগী অচুম্বা ফিদমশিং ঙাক্নবা অমসুং বিকসিত ভারত অমা শেমগৎনবা মীয়াম পুক্নিং থৌগৎপা অমসুং ঐখোয়গী সংবিধানগী মগুনশিং ফোঙদোক্লি: প্রধান মন্ত্রী
25 JAN 2026 9:30PM by PIB Imphal
গনতন্ত্র দিবস মাঙওইন্না ভারতকী রাষ্ট্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা ৱারোল প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি রাষ্ট্রপতিনা ভারতকী সংবিধানগী অঙকপা মগুনশিং শিংথাখ্রে অমসুং লৈবাক অসি মাঙলোমদা পুখৎলিবা অপুনবগী থৌনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। গনতন্ত্র মপাঙ্গল কনখৎনবা, সংবিধানগী অচুম্বা ফিদমশিং ঙাক্নবা অমসুং বিকসিত ভারত অমা শেমগৎনবা মখোয়গী থাজবা অমুক হন্না লৌনবা মহাক্কী ৱারোলদা মীওই খুদিংমক পুক্নিং থৌগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“গনতন্ত্র দিবস মাঙওইন্না ভারতকী রাষ্ট্রপতি জিনা পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা ৱারোল অমা পীখ্রে। ভারতকী সংবিধানগী অঙকপা মগুনশিং মহাক্না চুম্না শিংথাখ্রে অমসুং লৈবাক অসি মাঙলোমদা পুখৎলিবা অপুনবগী থৌনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। গনতন্ত্র মপাঙ্গল কনখৎনবা, সংবিধানগী অচুম্বা ফিদমশিং ঙাক্নবা অমসুং বিকসিত ভারত অমা শেমগৎনবা মখোয়গী থাজবা অমুক হন্না লৌনবা মহাক্কী ৱারোলদা মীওই খুদিংমক পুক্নিং থৌগৎখি।
@rashtrapatibhvn”