প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা শ্রী মোহন লাল মিত্তলজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
16 JAN 2026 7:18PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রীনা শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মোহন লাল মিত্তলজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখি:
“শ্রী মোহন লাল মিত্তলজী অসি ইন্দস্ত্রীগী তাইবংদা থোইদোক-হেন্দোক্না মশক নাইরবা মীশক অমনি । মসিগা লোয়ননা মহাক অসি ভারতকী নাৎ-চৎনবীগী মতাংদা য়াম্না খোয়দাজরম্মী। মহাক্না খুন্নাই অসিনা খুমাং চাউশিনবদা ইরমদম্বু নুংশিজবগী মমি তাবা তোঙান-তোঙানবা য়াইফনবা থবক কয়াবু শৌগৎলম্মী। মহাক্না লৈখিদবা অসি থম্মোয় শোক্না নুংঙাইজদে। ঐখোয়না উন্নদুনা ৱারী শান্নখিবা কয়াশিং অদুবু মঙাল নাইনা অদুম্মক থমজগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমদি মহাকপু নুংশিজবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing of Shri Mohan Lal Mittal Ji
16 JAN 2026 7:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi condoled the passing of Shri Mohan Lal Mittal Ji today.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Shri Mohan Lal Mittal Ji distinguished himself in the world of industry. At the same time, he was very passionate about Indian culture. He supported various philanthropic efforts, reflecting his passion for societal progress. Pained by his passing. I will cherish our various interactions. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”