প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০৪৭-ৰ ভিতৰত এখনি বিকশিত ভাৰত গঢ়িবলৈ দেশৰ জেন-জেডে নিজ-নিজ শক্তিক প্ৰয়োগ কৰা সম্পৰ্কে এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে
12 JAN 2026 4:27PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ২০৪৭-ৰ ভিতৰত এখনি বিকশিত ভাৰত গঢ়িবলৈ দেশৰ জেন-জেডে নিজ-নিজ শক্তিক প্ৰয়োগ কৰা সম্পৰ্কে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী জি কিষাণ ৰেড্ডীয়ে লিখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয়, "তেওঁ ভাৰতীয় যুৱক-যুৱতীসকলে স্বচ্ছ ভাৰত, হৰ ঘৰ ত্ৰিৰংগা, মেৰী মাটি মেৰা দেশ আৰু নিচা মুক্ত ভাৰতৰ দৰে গুৰুত্বপূৰ্ণ অভিযানসমূহৰ নেতৃত্ব প্ৰদান আৰু ইয়াৰ ৰূপ গঢ় দিয়া সম্পৰ্কে আলোকপাত কৰিছে।“
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী জি কিষাণ ৰেড্ডীয়ে এক্স-ত কৰা এটা প’ষ্টলৈ সঁহাৰি জনাই শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
"ভাৰতে সামূহিকভাৱে ২০৪৭-ৰ ভিতৰত এখনি বিকশিত ভাৰত গঢ়িবলৈ প্ৰচেষ্টা গ্ৰহণৰ সময়তে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @kishanreddybjp-এ দেশৰ জেন-জেডে ইয়াৰ অৰ্থে নিজ-নিজ শক্তিক প্ৰয়োগ কৰা সম্পৰ্কে লিখিছে।
তেওঁ ভাৰতীয় যুৱক-যুৱতীসকলে স্বচ্ছ ভাৰত, হৰ ঘৰ ত্ৰিৰংগা, মেৰী মাটি মেৰা দেশ আৰু নিচা মুক্ত ভাৰতৰ দৰে গুৰুত্বপূৰ্ণ অভিযানসমূহৰ নেতৃত্ব প্ৰদান আৰু ইয়াৰ ৰূপ গঢ় দিয়া সম্পৰ্কে আলোকপাত কৰিছে।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how country’s Gen-Z are channelling their energies to achieve a Viksit Bharat by 2047
12 JAN 2026 4:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri G Kishan Reddy on how the country’s Gen-Z are channelling their energies to achieve a Viksit Bharat by 2047."He highlights that Indian youth have led and shaped major campaigns such as Swachh Bharat, Har Ghar Tiranga, Meri Maati Mera Desh and Nasha Mukt Bharat", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister, Shri G Kishan Reddy on X, Shri Modi said:
"As India collectively strives to achieve a Viksit Bharat by 2047, Union Minister Shri @kishanreddybjp writes about the country’s Gen-Z, who are channelling their energies as a force for good.
He highlights that Indian youth have led and shaped major campaigns such as Swachh Bharat, Har Ghar Tiranga, Meri Maati Mera Desh and Nasha Mukt Bharat."