Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how country’s Gen-Z are channelling their energies to achieve a Viksit Bharat by 2047
12 JAN 2026 4:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri G Kishan Reddy on how the country’s Gen-Z are channelling their energies to achieve a Viksit Bharat by 2047."He highlights that Indian youth have led and shaped major campaigns such as Swachh Bharat, Har Ghar Tiranga, Meri Maati Mera Desh and Nasha Mukt Bharat", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister, Shri G Kishan Reddy on X, Shri Modi said:
"As India collectively strives to achieve a Viksit Bharat by 2047, Union Minister Shri @kishanreddybjp writes about the country’s Gen-Z, who are channelling their energies as a force for good.
He highlights that Indian youth have led and shaped major campaigns such as Swachh Bharat, Har Ghar Tiranga, Meri Maati Mera Desh and Nasha Mukt Bharat."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লৈবাক্কী জেন-জি শিংনা ইং ২০৪৭ ফাওবদা বিকশিৎ ভারত ওইহন্নবা মখোয়গী ইনরজী মতৌ করম্না শিজিন্নরিবগে হায়বগী আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা শেয়র তৌখ্রে
12 JAN 2026 4:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী জি কিশন রেদ্দীনা ইং ২০৪৭ ফাওবদা বিক্সিৎ ভারত অমা ওইহন্নবা লৈবাক অসিগী জেন-জিশিংনা মতৌ করম্না মখোয়গী ইনর্জী শিজিন্নরিবগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি ভারতকী নহারোলশিংনা স্বচ্ছ ভারত, হর ঘর তিরঙ্গা, মেরি মাতী মেরা দেশ অমসুং নশা মুক্ত ভারতকুম্বা মরুওইবা কেম্পেনশিং লুচিংখি অমসুং শেমগৎখি।
X তা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী জি কিশন রেদ্দীনা ফোঙদোকখিবা ৱাফম অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি:
"ভারতনা ইং ২০৪৭ ফাওবদা বিক্সিৎ ভারত অমা ফংনবা পুন্না হোৎনরিঙৈদা, কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @kishanreddybjpনা লৈবাক অসিগী জেন-জিগী মরমদা ইখ্রে, মখোয়না অফবা অমগীদমক মখোয়গী ইনর্জীশিং শীজিন্নরি।
মহাক্না হায়খি মদুদি ভারতকী নহারোলশিংনা স্বচ্ছ ভারত, হর ঘর তিরঙ্গা, মেরি মাতী মেরা দেশ অমসুং নশা মুক্ত ভারতকুম্বা মরুওইবা কেম্পেনশিং শাগৎলি অমসুং শেমগৎলি।"