Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how India’s coal sector has been reinventing itself as a next-generation fuel
12 JAN 2026 4:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri G Kishan Reddy on how, over the last 11 years, India’s coal sector has been reinventing itself as a next-generation fuel."The Minister underscores that coal will continue to contribute to India’s journey towards Viksit Bharat 2047, integrating seamlessly with green technologies", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister, Shri G Kishan Reddy on X, Shri Modi said:
"In this must-read article, Union Minister Shri @kishanreddybjp reflects on how, over the last 11 years, India’s coal sector has been reinventing itself as a next-generation fuel.
The Minister underscores that coal will continue to contribute to India’s journey towards Viksit Bharat 2047, integrating seamlessly with green technologies."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী কোল সেক্তরনা মতৌ করম্না মথংগী জেনরেসনগী ফ্যুল অমা ওইনা মশাবু নৌনা শেমগৎলকখিবগে হায়বগী আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা শেয়র তৌবা
12 JAN 2026 4:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী জি কিশন রেদ্দীনা হৌখিবা চহি ১১ অসিদা ভারতকী কোল সেক্তরনা মতৌ করম্না মথংগী জেনরেসনগী ফ্যুল অমা ওইনা মশাবু নৌনা শেমগৎলকখিবগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্টিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।" শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ভারতনা ২০৪৭ ফাওবদা ভিক্সিৎ ভারতকী মায়কৈদা চংশিল্লিবা খোঙচৎ অসিদা কোয়লনা লেপ্পা লৈতনা মতেং পাংগনি।
X তা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী জি কিশন রেদ্দীনা ফোঙদোকখিবা ৱাফম অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি:
"মসিগী তঙাইফদবা আর্টিকল অসিদা, কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @kishanreddybjpনা হৌখিবা চহি ১১ অসিদা ভারতকী কোইলা সেক্তরনা মতৌ করম্না মথংগী জেনরেসনগী ফ্যুএল অমা ওইনা মশাবু নৌনা শেমগৎলকখিবগে হায়বদু উৎলি।
মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি কোয়লনা ২০৪৭ ফাওবদা ভারতকী ভিক্সিৎ ভারতকী খোঙচৎতা লেপ্পা লৈতনা মতেং পাংগনি। মসিনা গ্রীন তেক্নোলোজীগা লোইননা অমত্তা ওইনা পুনশিনগনি।"