ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସଂସ୍କାର ଏକ୍ସପ୍ରେସ ୨୦୨୫ ଉପରେ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯାହା ସପ୍ତାହ ପରେ ସପ୍ତାହ ପ୍ରତିବନ୍ଧକଗୁଡ଼ିକୁ ସ୍ଥିର ଭାବରେ ଦୂର କରୁଥିବା ଶାସନର ସଂଗୃହୀତ କାର୍ଯ୍ୟକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରୁଛି
30 DEC 2025 1:16PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ସଂସ୍କାର ଏକ୍ସପ୍ରେସ ୨୦୨୫ ଉପରେ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ ପ୍ରଶାସନର ନୀରବ ସଂଗୃହୀତ କାର୍ଯ୍ୟକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରାଯାଇଛି ଯାହା ସପ୍ତାହ ପରେ ସପ୍ତାହ ପ୍ରତିବନ୍ଧକଗୁଡ଼ିକୁ ସ୍ଥିର ଭାବରେ ଦୂର କରିଥିଲା।
ସଂସ୍କାରର ବ୍ୟାପକତା ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଥିଲେ ଯେ ଶ୍ରମ ଆଇନ ଏବଂ ବାଣିଜ୍ୟ ଚୁକ୍ତିନାମାଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ଲଜିଷ୍ଟିକ୍ସ, ଶକ୍ତି ଏବଂ ବଜାର ସଂସ୍କାର ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ, ଭାରତର ଅଭିବୃଦ୍ଧି କାହାଣୀ ବିଶ୍ୱସନୀୟତା, ସ୍ଥିରତା ଏବଂ ଦୀର୍ଘକାଳୀନ ବିଶ୍ୱାସ ଉପରେ ନିର୍ମିତ ହେଉଛି।
କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହରଦୀପ ସିଂହ ପୁରୀଙ୍କ ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତରରେ ପିଏମଓ ଇଣ୍ଡିଆ ହ୍ୟାଣ୍ଡେଲ କହିଛି:
"କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହରଦୀପ ସିଂହ ପୁରୀ ସଂସ୍କାର ଏକ୍ସପ୍ରେସ ୨୦୨୫ରେ ଲେଖିଛନ୍ତି। ସେ ସପ୍ତାହ ପରେ ସପ୍ତାହ ପ୍ରତିବନ୍ଧକ ଦୂର କରିଥିବା ଶାସନର ନୀରବ, ସଂଗୃହୀତ କାର୍ଯ୍ୟ ଉପରେ ପ୍ରତିଫଳିତ କରିଛନ୍ତି।
ଶ୍ରମ ଆଇନ ଏବଂ ବାଣିଜ୍ୟ ଚୁକ୍ତିନାମା ଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ଲଜିଷ୍ଟିକ୍ସ, ଶକ୍ତି ଏବଂ ବଜାର ସଂସ୍କାର ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ, ଭାରତର ଅଭିବୃଦ୍ଧି କାହାଣୀ ବିଶ୍ୱସନୀୟତା, ସ୍ଥିରତା ଏବଂ ଦୀର୍ଘକାଳୀନ ବିଶ୍ୱାସ ଉପରେ ନିର୍ମିତ ହେଉଛି।"

Prime Minister's Office
PM shares an article on Reform Express 2025, reflecting upon the quiet yet cumulative work of governance that steadily cleared bottlenecks week after week
30 DEC 2025 1:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on Reform Express 2025, reflecting upon the quiet yet cumulative work of governance that steadily cleared bottlenecks week after week.
Highlighting the breadth of reforms undertaken, Shri Modi noted that from labour laws and trade agreements to logistics, energy, and market reforms, India’s growth story is being built on credibility, stability, and long-term confidence.
Responding to a post by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri on X, the PMO India handle said:
“Union Minister Shri @HardeepSPuri writes on Reform Express 2025. He reflects on the quiet, cumulative work of governance that cleared bottlenecks week after week.
From labour laws and trade agreements to logistics, energy and market reforms, India's growth story is being built on credibility, stability and long-term confidence.”