প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সপ্তাহৰ পিছত সপ্তাহ ধৰি অবিৰতভাৱে অন্তৰায় আঁতৰ কৰাৰ বাবে প্ৰশাসনে গ্ৰহণ কৰা নীৰৱ তথা সৰ্বাত্মক পদক্ষেপ প্ৰতিফলিত কৰি ৰিফৰ্ম এক্সপ্ৰেছ ২০২৫ সন্দৰ্ভত এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 DEC 2025 1:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সপ্তাহৰ পিছত সপ্তাহ ধৰি অবিৰতভাৱে অন্তৰায় আঁতৰ কৰাৰ বাবে প্ৰশাসনে গ্ৰহণ কৰা নীৰৱ তথা সৰ্বাত্মক পদক্ষেপ প্ৰতিফলিত কৰি ৰিফৰ্ম এক্সপ্ৰেছ ২০২৫ সন্দৰ্ভত এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে।
হাতত লোৱা সংস্কাৰৰ প্ৰসাৰৰ ওপৰত আলোকপাত কৰি শ্ৰী মোদীয়ে উল্লেখ কৰে যে শ্ৰম আইন তথা বাণিজ্যিক চুক্তিৰ পৰা আৰম্ভ কৰি ৰচদ-পাতি সৰবৰাহ, শক্তি আৰু বজাৰ সংস্কাৰলৈকে ভাৰতৰ বিকাশৰ কাহিনী, বিশ্বাসযোগ্যতা, স্থিৰতা আৰু দীৰ্ঘম্যাদী আত্মবিশ্বাসৰ আধাৰত নিৰ্মাণ কৰা হৈছে।
এক্সত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী হৰদ্বীপ সিং পুৰীৰ এটা পোষ্টৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্যালয়ৰ তৰফৰ পৰা এইদৰে প্ৰকাশ কৰা হয়ঃ
‘কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী হৰদ্বীপ সিং পুৰীয়ে ৰিফৰ্ম এক্সপ্ৰেছ ২০২৫ সন্দৰ্ভত লিখিছে। তেওঁ সপ্তাহৰ পিছত সপ্তাহ ধৰি অবিৰতভাৱে অন্তৰায় আঁতৰ কৰাৰ বাবে প্ৰশাসনে গ্ৰহণ কৰা নীৰৱ তথা সৰ্বাত্মক পদক্ষেপসমূহ প্ৰতিফলিত কৰিছে।
শ্ৰম আইন তথা বাণিজ্যিক চুক্তিৰ পৰা আৰম্ভ কৰি ৰচদ-পাতি সৰবৰাহ, শক্তি আৰু বজাৰ সংস্কাৰলৈকে ভাৰতৰ বিকাশৰ কাহিনী, বিশ্বাসযোগ্যতা, স্থিৰতা আৰু দীৰ্ঘম্যাদী আত্মবিশ্বাসৰ আধাৰত নিৰ্মাণ কৰা হৈছে।’

Prime Minister's Office
PM shares an article on Reform Express 2025, reflecting upon the quiet yet cumulative work of governance that steadily cleared bottlenecks week after week
30 DEC 2025 1:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on Reform Express 2025, reflecting upon the quiet yet cumulative work of governance that steadily cleared bottlenecks week after week.
Highlighting the breadth of reforms undertaken, Shri Modi noted that from labour laws and trade agreements to logistics, energy, and market reforms, India’s growth story is being built on credibility, stability, and long-term confidence.
Responding to a post by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri on X, the PMO India handle said:
“Union Minister Shri @HardeepSPuri writes on Reform Express 2025. He reflects on the quiet, cumulative work of governance that cleared bottlenecks week after week.
From labour laws and trade agreements to logistics, energy and market reforms, India's growth story is being built on credibility, stability and long-term confidence.”