Prime Minister's Office
PM shares an article on Reform Express 2025, reflecting upon the quiet yet cumulative work of governance that steadily cleared bottlenecks week after week
30 DEC 2025 1:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on Reform Express 2025, reflecting upon the quiet yet cumulative work of governance that steadily cleared bottlenecks week after week.
Highlighting the breadth of reforms undertaken, Shri Modi noted that from labour laws and trade agreements to logistics, energy, and market reforms, India’s growth story is being built on credibility, stability, and long-term confidence.
Responding to a post by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri on X, the PMO India handle said:
“Union Minister Shri @HardeepSPuri writes on Reform Express 2025. He reflects on the quiet, cumulative work of governance that cleared bottlenecks week after week.
From labour laws and trade agreements to logistics, energy and market reforms, India's growth story is being built on credibility, stability and long-term confidence.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চয়োল কয়া চংনা লেপ্তনা বোত্তলনেকশিং লৌথোকখিবা মীনা খঙনদ্রবসু গভর্নান্সকী অপুনবা খোঙথাংশিং উৎলিবা রিফোর্ম এক্সপ্রেস 2025কী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
30 DEC 2025 1:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি চয়োল কয়া চংনা লেপ্তনা বোত্তলনেকশিং লৌথোকখিবা মীনা খঙনদ্রবসু গভর্নান্সকী অপুনবা খোঙথাংশিং উৎলিবা রিফোর্ম এক্সপ্রেস 2025কী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
লৌখৎলিবা রিফোর্মশিংগী পাক-চাউবা অদু পল্লদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি লেবর লোশিং অমসুং ললোন-ইতিক্কী এগ্রীমেন্তশিংদগী হৌরগা লোজিস্তিক্স, ইনর্জী অমসুং মার্কেত রিফোর্মশিং ফাওবদা ভারতকী গ্রোথ স্তোরী অসি ক্রেদিবিলিতী, স্তেবিলিতী অমসুং মতম শাংনা থাজবা থমদুনা শেমগৎলি।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী হরদীপ সিংহ পুরীগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা PMO ইন্দিয়া হেন্দলনা হায়খি:
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @HardeepSPuriনা রিফোর্ম এক্সপ্রেস 2025দা ইখ্রে। মহাক্না চয়োল কয়া চংনা বোত্তলনেকশিং লৌথোকখিবা মীনা খঙনদবা গভর্নান্সকী অপুনবা খোঙথাংশিংগী মতাংদা ফোংদোকখি।
লেবর লোশিং অমসুং ত্রেদ এগ্রীমেন্তশিংদগী হৌরগা লোজিস্তিক্স, ইনর্জী অমসুং মার্কেত রিফোর্মশিং ফাওবদা, ভারতকী গ্রোথ স্তোরী অসি ক্রেদিবিলিতী, স্তেবিলিতী অমসুং মতম শাংনা থাজবা থমদুনা শেমগৎলি।”