প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মতৌ করম্না ভারতকী FTA শিংনা শেন্মিৎলোন মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হেন্না পাক চাউবা মিসন অমগী শরুক অমা ওইরিবনো হায়বগী মতাঙদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরক্লি
23 DEC 2025 2:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মতৌ করম্না ভারতকী FTA শিংনা তারিফ হন্থহনবখক্তা নত্তনা শেন্মিৎলোন মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমদি মীওই মিলিয়ন কয়াগী পুন্সি মহিং ফগৎহন্নবা হেন্না পাক চাউবা মিসন অমগী শরুক অমা ওইরিবনো হায়বগী মতাঙদা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী পিয়ুস গোয়লনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরকখ্রে। “ইন্দিয়া-নিউ জীলেন্দ FTA অসি ভারতকী অহানবা নুপীনা লমজিংবা FTA ওইবনা পুৱারী ওইরবা পন্দোল অমনি হায়না মহাক্না ফোঙদোক্লি” হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী পিয়ুস গোয়লনা X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“মনুং হুৎনা ইরবা আর্তিকল অসিদা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @PiyushGoyal না ভারতকী FTA শিংনা তারিফ হন্থহনবখক্তা নত্তনা শেন্মিৎলোন মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমদি মীওই মিলিয়ন কয়াগী পুন্সি মহিং ফগৎহন্নবা হেন্না পাক চাউবা মিসন অমগী শরুক অমা ওইরি হায়বা তাক্লি।
ইন্দিয়া-নিউ জীলেন্দ FTA অসি ভারতকী অহানবা নুপীনা লমজিংবা FTA ওইবনা পুৱারী ওইরবা পন্দোল অমনি হায়না মহাক্না ফোঙদোক্লি। ৱারী শানখিবা তীমগী অয়াম্বা শরুক্তি নুপীশিংনা ওইখি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how India’s FTAs are part of a broader mission to strengthen the economy
23 DEC 2025 2:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri Piyush Goyal which explains that India’s FTAs today go well beyond tariff reductions, forming part of a broader mission to strengthen the economy and improve the lives of millions."He highlights that the India-New Zealand FTA is a historic milestone as it is India’s first women-led FTA. Almost the entire negotiating team comprised women", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister, Shri Piyush Goyal on X, Shri Modi said:
"In this insightful article, Union Minister Shri @PiyushGoyal explains that India’s FTAs today go well beyond tariff reductions, forming part of a broader mission to strengthen the economy and improve the lives of millions.
He highlights that the India-New Zealand FTA is a historic milestone as it is India’s first women-led FTA. Almost the entire negotiating team comprised women."