প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০২২ চনৰ এছিয়ান পেৰা গেমছত বেডমিণ্টন মিশ্ৰিত দ্বৈত এছএল৩-এছইউ৫ শাখাত নীতেশ কুমাৰ আৰু থুলাসীমতী মুৰুগেছনৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক জয়ৰ বাবে উদযাপন কৰে
25 OCT 2023 4:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত ২০২২ চনৰ এছিয়ান পেৰা গেমছত বেডমিণ্টন মিক্সড ডাবলছ এছএল৩-এছইউ৫ শাখাত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰা নীতেশ কুমাৰ আৰু থুলাসীমতী মুৰুগেছনক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
বেডমিণ্টন মিক্সড ডাবলছ এছএল৩-এছইউ৫ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে নিতেশ কুমাৰ আৰু থুলাছীমতী মুৰুগেছনক অভিনন্দন জনাইছো।
তেওঁলোকৰ এই সাফল্যই আমাৰ দেশৰ উৎকৃষ্টতাৰ প্ৰমাণ।

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Nitesh Kumar & Thulasimathi Murugesan in Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nitesh Kumar & Thulasimathi Murugesan on winning the Bronze medal in Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Nitesh Kumar & Thulasimathi Murugesan on a spectacular Bronze Medal win in the Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event.
Their achievements are a testament to the caliber of excellence our nation stands for.”