ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସିଆନ ପାରା ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ ବ୍ୟାଡମିଂଟନ ମିକ୍ସଡ ଡବଲ୍ସ ଏସଏଲଥ୍ରୀ-ଏସୟୁପାଇଭରେ ନୀତେଶ କୁମାର ଓ ଥୁଲାସିମାଥି ମୁରୁଗିସାନଙ୍କ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
25 OCT 2023 4:44PM by PIB Bhubaneswar
ଚୀନର ହାଙ୍ଗହଉରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ଏସିଆନ ପାରା ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ ବ୍ୟାଡମିଂଟନ ମିକ୍ସଡ ଡବଲ୍ସ ଏସଏଲଥ୍ରୀ-ଏସୟୁପାଇଭରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ବିଜେତା ନୀତେଶ କୁମାର ଓ ଥୁଲାସିମାଥି ମୁରୁଗିସାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନୀତେଶ କୁମାର ଓ ଥୁଲାସିମାଥିଙ୍କୁ କୃତଜ୍ଞତା ଜ୍ଞାପନ କରିଛନ୍ତି । ସେମାନଙ୍କ ସଫଳତା ଆମ ଦେଶର ଦକ୍ଷତାର ପରିଚାୟକ ।

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Nitesh Kumar & Thulasimathi Murugesan in Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nitesh Kumar & Thulasimathi Murugesan on winning the Bronze medal in Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Nitesh Kumar & Thulasimathi Murugesan on a spectacular Bronze Medal win in the Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event.
Their achievements are a testament to the caliber of excellence our nation stands for.”